Vask med sodavand

Vik »12. oktober 2015, 16:17

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

Fantasia »13. oktober 2015 08:07

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

Lucy »16. oktober 2015 02:08

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

Leno »20. oktober 2015 10:45

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

ira19840 "28. oktober 2015 10:55

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

elena-esca "29. okt. 2015, 13:17

Jeg er allerede stødt på en sådan ansigtsrensning. Kun til at begynde med var det nødvendigt at dampe huden grundigt. Og det gjorde jeg ikke. Jeg har lige vasket mit ansigt og anvendt bagepulver. Efter proceduren brugte jeg ikke engang cremen.

Umiddelbart glædede resultatet mig. Skorperne skrællede alle af, huden blev blød og glat. Men den anden dag blev jeg chokeret. Ser i spejlet så jeg mange små sår og tør hud. En dag senere begyndte acne at klatre. Tilsyneladende gjorde jeg noget forkert. Jeg havde en forfærdelig raserianfald.

Derfor, kære piger, vær forsigtig med denne rengøringsmetode. Damp først huden, og anvend først bagepulver. Det vigtigste er ikke at overdrive det. Efter rengøring skal du sørge for at fugte dit ansigt med creme. Jeg antager, at alt vil være fint.

  • Svar med citat

Sodamaske

sempreshatto »3. juni 2016, 11:58

  • Svar med citat

Re: Sodamaske

Kristmass »04. juni 2016 03:18

  • Svar med citat

Re: Sodamaske

Lucy "4. juni 2016, 13:33

  • Svar med citat

Re: Sodavand til ansigtsrensning

DevaLux "13. juni 2016 12:18

Bagepulver - anmeldelse

Problematisk hud, tænder, hår, negle, kroppen som helhed - simpel bagepulver viste sig at være en fremragende hjælper til alt. Jeg vil vise og fortælle dig om mine anvendelsesmetoder, som er testet af erfaring og tid シ

Hej alle sammen!) Så jeg fik at fortælle jer om mine anvendelser af et tilsyneladende simpelt men effektivt i mange henseender produkt - sodavand

  1. Hud i ansigtet
  2. Hår
  3. Mundhul og tænder
  4. Negle
  5. Medicinsk anvendelse

Ansøgning om ansigtshud

1. Mild peeling egnet til alle hudtyper.

Du kan tilføje en knivspids sodavand til rengøringsmidlet (gel, mælk, fløde til vask, skum) og derefter massere dit ansigt forsigtigt med den resulterende blanding. Ved hjælp af sådanne enkle manipulationer øges kvaliteten af ​​udrensningen betydeligt.

2. Vask med sodavand

Efter at have vasket dit ansigt et par gange om ugen, kan du rense din hud med sodavand. Dette gøres enkelt: du er nødt til at tage lidt sodavand, tilsæt vand lige i håndfladen til en flydende væskestatus og påfør derefter på dit ansigt og massage.

3. Skrælmaske af sodavand og salt

Dette er et ekspresværktøj, der hurtigt hjælper med at slippe af med hudorme, men blandingen er meget kraftig, så vær forsigtig. Vi har brug for 1 tsk. salt, 1 tsk. sodavand, 1 tsk. enhver gel til vask.

Efter skylning viser huden sig at være ren til en knirken, porerne bliver sååå rene, næsten usynlige, efter acne-pletter udglattes.

Tidligere brugte jeg konstant denne metode, fordi hudorme ikke ønskede at forlade mit ansigt, men i dag opdagede jeg det koreanske 424 vaskesystem, som bringer problemhuden i fuld orden

Påføring af hår

Bagepulver er det mest berømte middel mod fedt, du kan naturligvis bruge denne egenskab til din fordel.

Disse opskrifter er velegnede til ejere af fedtet hår såvel som dem, der undertiden har brug for dybrensende produkter på grund af den hyppige brug af silikoneholdige produkter..

1. Vask hår med sodavand

Denne procedure udføres efter vask med en almindelig shampoo, som det sidste trin. Du skal tage 2 tsk. sodavand, opløses i et glas varmt vand. Hæld dette derefter på hårrødderne, mens du masserer. Således kan du udskifte brugen af ​​dybrensende shampoo en gang om måneden. Glem ikke at anvende balsam / balsam på hårlængden, når alt kommer til alt, vi ønsker ikke at skade hårlængden, underlagt tørhed.

2. Sodasalt skrælning til hovedbunden.

Jeg skrev detaljeret om min erfaring, kontraindikationer, effekten af ​​at bruge saltafskalning HER. Denne metode adskiller sig lidt fra ham. Du har bare brug for en blanding af 5 tsk. med et saltglas + 2 tsk. shampoo + 8 dråber æterisk olie tilsæt 0,5 tsk. soda. Effekten er ikke meget forskellig fra effekten af ​​bare en saltafskalning, det eneste er, at på grund af sodavand er hårrødderne rene til at knirke, så du har sjældent brug for at tilsætte sodavand til saltskalningen, ellers kan du tørre dit hår.

Sodavand til ansigtet

  • 27. maj 2015

Hvem bruger det? Masker, skrubber..
Mor sagde i går, at hun fik at vide..)) at det er meget godt at vaske med bagepulver, lave krat. Og hun prøvede. Hun kunne godt lide det
I dag besluttede jeg også at vaske mit ansigt med sodavand. 1 tsk bagepulver + en lille gel til vask, våd ansigtet, læg al denne våde på mit ansigt, masseret lidt og skyllet af.
Det viste sig så fantastisk. Huden krøller allerede. Følelse af at ansigtet trækker vejret. Jeg havde det kun efter badet.
Så påførte jeg fugtighedscremen, og det er det. Jeg er glad /girl_smile.gif "alt =" :) ">

p / s / Jeg håber ikke, jeg trækker mig af))

  • Svar

Vores valg

I jagten på ægløsning: follikulometri

Anbefales

De første tegn på graviditet. Afstemninger.

Sofya Sokolova offentliggjorde en artikel i Graviditetssymptomer, 13. september 2019

Bagepulver - anmeldelse

Mine eksperimenter med SODA. Vi vasker vores hår, vasker ansigtet og ser hvad der sker)))

Godaften allesammen!

Min anmeldelse om bagepulver i dag.

Jeg tror, ​​alle ved om dets alsidighed: madlavning, rengøring og rengøring og mange andre anvendelser. Nogen taber sig på sodavand, nogen tilskriver det medicinske egenskaber.

I lang tid har jeg brugt bagepulver til at vaske gryder og øse, og nogle gange øver jeg på rengøring af VVS-inventar, og i princippet er jeg tilfreds.

Og også føjet til bagværk, hvis opskriften krævede det.

Det første jeg prøvede at vaske med sodavand, opskrift: rensemiddel + en knivspids sodavand.

Men jeg kunne godt lide at vaske med sodavand + havregryn meget mere. Jeg bemærkede effekten af ​​matning og udglatning af huden såvel som at slippe af med hudorme. Indstillingerne for sådan vask er forskellige, nogle gange hælder jeg bare en lille smule i min håndflade, tilføjer et par dråber vand og masserer på mit ansigt. Nogle gange brygger jeg havregryn i en sodavand, det vil sige, hæld en skefuld af dem begge med kogende vand, insister og vask.

Nu tilføjer jeg aktiv sodavand til shampoo ca. en eller to gange om ugen. Det er takket være dette, at denne anmeldelse er modnet.

Men en sådan cocktail har også fordele..

Så i orden.

Jeg læser ofte, at bagepulver er nyttig til følsom hovedbund, lindrer irritation, fjerner kløe og forhindrer skæl. Derfor begyndte jeg at tilføje det til shampoen, jeg kunne godt lide denne mulighed, og du vasker og skrubber på samme tid.

Efter den første vask bemærkede jeg, at håret blev blødere og mere voluminøst, men jeg bemærkede ikke effekten af ​​peeling, alt var det samme som efter brug af bare shampoo.

Men det største plus med bagepulver for mig er, at det skyller malingen perfekt ud, mens hårets glans forbliver på plads.

For ikke at tørre mit hår påfører jeg agurkgel på håret efter vask.

Jeg anbefaler bagepulver, der er effektiv i alle brancher

Mine andre eksperimenter

Bagepulver - anmeldelse

Opmærksomhed! Et uerstatteligt værktøj! Sodavand til hår, negle og ansigt, brug af sodavand til nyresygdom og blærebetændelse! At slippe af med hudorme, gøre en naturlig afskalning af hovedbunden er en realitet! Opskrifter og forholdsregler!

God eftermiddag piger!

En sådan uerstattelig assistent som sodavand har længe slået sig ned i min kosmetikpose. Dette er et almindeligt, men utroligt effektivt middel, som vi af en eller anden grund ofte glemmer..

Min nære bekendtskab med sodavand skete for mere end 7 år siden, siden da - vi er uadskillelige.

Grundlæggende mine favoritter og ikke elsket måder at bruge sodavand på, som er beskrevet i anmeldelsen:

  • En alsidig daglig vask
  • Sodavand og salt skræller efter hudorme
  • Dyb rengøring af hår (hovedbundskalning)
  • Sodavand for at styrke neglene
  • Slankende sodavand
  • At tage sodavand for at styrke immunforsvaret og forbedre fordøjelseskanalen
  • Sodavand til blærebetændelse, pyelonefritis og trøske
  • Blegning af tænder med sodavand
  • Behandling af ondt i halsen med bagepulver

___________________ Universal daglig vask ___________________

Du hørte rigtigt! Jeg kan bruge bagepulver hver dag i stedet for skum og geler til vask uden ubehag, stram hud og flager. Denne metode blev opdaget for mig af en kosmetolog. Jeg har længe glemt, hvad en håndvask er.

Hvilken hudtype er den velegnet til: Velegnet til næsten enhver hud, inklusive følsom hud, da sodavand ikke behøver at gnides på

tsu. For dem der kan lide det hårdt, og huden accepterer denne mulighed for vask, kan du variere og tilføje en knivspids sodavand til skum og geler. Men denne mulighed er kontraindiceret for mig. Jeg døbte i sådanne ting i meget lang tid, siden da har der strømmet meget vand under broen, og jeg regnede med min afgang.

Anvendelsen er enkel: Påfør en lille mængde bagepulver på fugtig hud, og undgå øjenområdet. Mens bagepulver tørrer i dit ansigt, kan du f.eks. Pusse tænderne. Vask derefter med vand.

Hvad man ikke skal gøre: Påfør i øjenområdet, gnid (især under første brug), overeksponer. Så snart du føler en let tæthed i huden, kan du sikkert vaske den af.

Tro mig, sodavand i sig selv er en meget aktiv person, så vores hjælp vil kun være skadelig.

Fornemmelser: De første par gange føler du ubehag, men med tiden bliver huden vant til det og fornemmelserne kedelige. Rødhed kan ses på huden umiddelbart efter påføring, men den forsvinder hurtigt nok. Denne proces øges, når du vænner dig til den..

Nogle snoede fingrene mod deres templer, da jeg tog et lille glas sodavand med på ture og nød at bruge det. Helt Repins maleri "De svømmede" blev suppleret af min løber gennem togvogne (det gjorde jeg heldigvis ikke på flyet) med folie til ansigtet.

Det lyder og ser sjovt ud for dem, der ikke er fortrolige med dette værktøj, for mig, som for de fleste af pigerne her, er dette en stor hjælper, som vi ikke bytter for noget!

Ja, damer, elskere af makeup på en tur til alle lejligheder, bliver ikke fornærmet af mig.

Fra den video i KVN, om resten til søs "Og jern!"

-At krølle dit hår!

-For at rette dit hår!

Jeg bruger altid makeup på ture, men til et minimum har jeg altid mange krukker og kegler med kosmetik til alle lejligheder, men de er alle små i volumen og udelukkende i plast. Jeg tager altid resterne på vejen, og hvis jeg skal købe et nyt rør, løber jeg over. Dette gælder især for shampoo og hårmasker, jeg bruger ikke hotel.

Hvad er alt dette til? Desuden sparer et lille rør bagepulver plads og vægt på en almindelig vaskegel.

Hvornår skal jeg anvende: På trods af at jeg altid fjerner makeup med Garnier micellar vand og derefter vasker, foretrækker jeg at fjerne makeup rester med naturlig sæbe som Krim eller Flora hemmelighed med ler. Derfor er sodavand især effektiv til at fjerne talg og støv fra ansigtet..

Jeg kan ikke bruge 2 produkter på én gang - sæbe vs sodavand - huden strammer sig, og resultatet bliver ubehageligt. Derfor prøver jeg at skifte mellem disse to måder.

Resultat (jeg beskriver kun mine følelser):

  • Det strammer porerne. Dette ses meget af mennesker, der har store porer. Jeg gennemførte et eksperiment, og det viste sig, at det mest mærkbare resultat kommer efter flere applikationer. Bare et par dage med sodavand og sådan et vidunderligt resultat!
  • Mattifies. Dette gælder især om sommeren, men min hud formår at skinne om vinteren på grund af dens individuelle egenskaber.
  • Regulerer talgkirtlerne. Den samme matte og mangel på fedtet glans. Ved regelmæssig brug af bagepulver til vask glemmer jeg, hvad pulver er!
  • Renser huden. Et af de vigtigste kriterier for mig personligt. Her nævner jeg ikke engang de økonomiske besparelser på vaskefaciliteterne. dette afsnit er længe blevet fjernet fra listen over udgifter.
  • Udjævner hudtonen og giver et sundt look. Hvad nogle masker ikke har opnået, gør dette værktøj med et brag!

_________________________ Soda og salt skræller af hudorme __________________________

Opskrift: bland soda og salt i forholdet 1 til 1, det vil sige 1 ske salt og 1 ske sodavand, fugt let med vand og påfør på problemområder.

Efter skrælningen beroliger jeg min hud med Vichy eller Lyarosh termisk vand. Jeg kan godt lide den første mere, det lindrer betændelse hurtigere.

Derefter anvender jeg jojobaolie, enten mandelolie, i sin rene form på ansigtet eller beriger cremen.

Efter denne slags skræl er masker til ansigtet, hjemmelavet eller købt mange gange mere effektive..

Livshack: For ejere af følsom hud såvel som et udtalt vaskulært netværk vil denne metode virke barbarisk og ikke forgæves. Derfor skal sammensætningen påføres lokalt på områder med sorte prikker uden at påvirke resten af ​​ansigtet..

Resultat efter skrælning af bagepulver med salt.

Desværre er lyset i badeværelset ikke så lyst, ikke desto mindre er resultatet mærkbart, hudfarven er blevet glattere, pigmenteringen er faldet såvel som hudorme. Og det vigtigste for mig er ikke tør hud!

I ansigter til hjemmet foretrækker jeg ler, et stort udvalg af ler, jo større jo bedre.

Indtil videre har jeg prøvet hvide, sorte, blå og lyserøde ler fra MedicoMed. Ikke skånet den velkendte Blue Clay på kornblomstblåt vand fra Granny Agafia.

Ler er tidskrævende, og nogle gange er det en beskidt forretning, dråber kommer ofte på tøj. Derfor kræver sådanne masker meget mere tid, og sodavand er et glimrende alternativ og udtrykkelig metode..

Mine andre ansigtsplejeprodukter:

______________________ Dybrensning af hår (skrælning af hovedbunden) _______________________

En af mine foretrukne anvendelser af bagepulver er at eksfoliere hovedbunden..

Opskrift: En knivspids bagepulver tilsættes til en let shampoo, jeg bruger Agafia's Thick.

Påfør i 30 sekunder - 1 minut, indtil let prikken. Skyl med vand, påfør shampoo igen, skyl og skyl håret med en opløsning af æblecidereddike og vand (i 1 liter, 1 spsk vand).

Efter proceduren anvender jeg hårbalsam, og når den tørrer, smører jeg enderne med Macadamia-olie..

Resultat: hovedbunden trækker vejret! Dette kan sammenlignes med fornemmelserne efter rensning af ansigtet, porerne åbnes, huden føles frisk. Håret er rent over hele længden, men ikke til det punkt, der knirker!

Mit hår er naturligt tyndt og skørt, så dyb rengøring er altid stressende for dem. Derfor kan jeg ikke lide hårde shampooer, jeg bruger dem udelukkende inden jeg farver mit hår eller glaserer mit hår derhjemme.

Hvad længden angår, åbner hårvægten sig stadig lidt, du skal bruge en balsam.

For elskere af oliemasker er dette et uundværligt værktøj.

Jeg har prøvet lerskaller, men disse forsøg mislykkedes. Leret vaskes ud af håret i meget lang tid, hovedbunden er i sidste ende uvasket med en hvid belægning. Måske gjorde jeg noget forkert, men jeg kunne godt lide metoden med sodavand meget mere..

Det er især effektivt efter en sådan procedure at anvende nikotinsyre til hårvækst eller et andet middel, der påføres direkte i hovedbunden..

Skade: Hyppig vask med bagepulver er kontraindiceret, da det nødvendige beskyttende lag af talg er skabt på hovedet. Ved aktiv vask vaskes dette fedt ud og har ikke tid til at akkumulere og derved tørrer huden ud.

Jeg har dog venner, der er glade for at bruge aggressive midler til personlig pleje uden konsekvenser, aktivt gnide deres ansigt og krop med en vaskeklud, vaske deres hår med hårde shampooer.

_________________________ Sodavand til styrkelse af negle _________________________

I over et år nu har jeg lavet uklippet manicure med en 15 sekunders Sally Hansen-fjerner. I denne henseende tørrer neglebåndet hurtigt op, så der er behov for gode håndbade før proceduren..

Til 0,5 liter vand tilsættes 1 spsk. l. sodavand og 1 spsk. salt (fint havsalt eller mad). Hvis det ønskes, skal du droppe et par dråber æterisk olie på salt og blande med vand eller et par dråber citronsaft.

Du kan tilføje et par dråber jod for at styrke dine negle lige så godt..

Når tiden er kort, blander jeg kun salt og sodavand. Resultatet er ikke værre. Huden damper godt, så det er en virkelig fornøjelse for mig at anvende fjerneren.

Sodavand beroliger perfekt huden, hvidgør neglepladen og reducerer pigmentering på hænderne.

Efter badet og fjerneren er det meget vigtigt at påføre olie på neglene. Min favorit ikke lige nu er mandelolie og jojobaolie.

Negle dagen efter manicure. Jeg tager en midlertidig pause, jeg hviler mine negle og vokser.

I de sidste par måneder har jeg lidt med min neglebånd og dens hurtige vækst, der opstår vanskeligheder med manicure. Ikke desto mindre fandt jeg nu endelig den perfekte mulighed for en trimløs manicure..

Efter sådan pleje kan du sikkert lave gelpolish! Jeg gør det derhjemme, lakker fra Aliexpress.

_______________________________ Sodavand til vægttab ______________________________

Opskrift: 200-300 gram bagepulver pr. Badeværelse, 200-300 gram havsalt, hvis det ønskes, 2-3 dråber æterisk olie. Den essentielle olie skal tilsættes saltet. I sig selv opløses etere ikke i vand, så de har brug for en katalysator for, at reaktionen kan starte. Piger, der ofte og aktivt bruger olier, er kendt, men for begyndere kan dette være et problem.

Det anbefales at ligge i et sådant bad i 20 minutter og derefter skære kroppen ned.

Sodavand, kropsindpakning og lignende procedurer, der fjerner vand fra kroppen, skal du drikke væsker så ofte som muligt.

Desværre siger ingen, hvad problemet er med en sådan procedure, og hvad konsekvenserne kan være..

Bade er kontraindiceret for problemer med blodkar. Opvarmer vi vores krop kunstigt for at slippe af med overvægt? Selvfølgelig ikke! Fra overskydende vand.

Absolut sammen med vand fjernes en masse toksiner og andre ubehagelige ting, stofskiftet forbedres, men.

Vandpåfyldning er et meget vigtigt punkt, der ofte overses..

Kan du huske saunaer, bade, tyrkisk bad? Spaen tilbyder altid te eller vand efter at have forladt badet. Og dette vand drikkes "med et brag", for hvor meget vand har der strømmet under broen i bogstavelig forstand af ordet fra kroppen. Jeg er stadig en vanddrikker, så jeg drikker meget væske efter sådanne procedurer.

Sodavand er annonceret som et vægttabsprodukt. Efter min mening er dette en helbredelse af kroppen og eliminering af toksiner, som faktisk kan sammenlignes med en wrap.

Ikke desto mindre kunne jeg IKKE lide resultatet. Nogle gange kan du sjældent, sjældent ligge i et sådant badeværelse, men på en eller anden måde er der ikke noget specielt ønske. Strammes huden efter denne procedure? Nej, det er tørret.

Den svage YAKA kaffecreme klarede overhovedet ikke fugtighedsopgaven efter denne procedure.

Cream Bio-oliven fra Eveline reddede situationen, jeg tror, ​​at hans kaffe-avocado-bror gjorde det samme, men i det øjeblik var krukken allerede overstået, og jeg kunne ikke prøve.

I livet, for min vægt på 51-52 kg, er det almindeligt at tabe eller øge 1 kg på få dage. I dag drikker jeg mere vand, stofskiftet forbedres og accelererer, kilo går væk. Og i morgen er jeg slet ikke tørstig, og disse kg kommer tilbage. Vægt kommer og går.

____________ Brug af sodavand for at styrke immuniteten og forbedre fordøjelseskanalen ____________

Tak til Merag, der mindede mig om en anden lige så populær måde at bruge bagepulver på er at øge immuniteten og forbedre mave-tarmkanalens funktion..

Det lykkedes mig at prøve denne metode til at bruge bagepulver..

Opskrift: Soda drikkes kun på tom mave 30 minutter - 1 time før måltider. Det er bedre at begynde at tage sodavand med en dosis ved spidsen af ​​en kniv og gradvist bringe den til 1 tsk pr. Glas. Sodavand slukkes med varmt vand, og tilsæt derefter koldt vand.

Kurset varer normalt 1-2 uger. Nogen drikker 3 gange om dagen, men jeg drak kun 1 gang om morgenen.

Efter at have læst historierne om, hvor lækker sodavand der er på kroppen, kan jeg sige, at et almindeligt glas vand på tom mave før måltider og korrekt ernæring virker ikke værre!

Jeg bemærkede ikke en forskel i mavens arbejde, måske halsbrand begyndte at dukke op sjældnere, men det manifesterede sig også tidligere i perioder, hvor jeg spiste visse fødevarer eller spiste for meget.

Med hensyn til immuniteten var der ingen ændringer, desuden var der øjeblikke, hvor jeg blev syg uanset sodavand.

Min opfattelse er, at soda skal tages af mennesker, der lider af halsbrand, og som ønsker at tabe sig eller forbedre immuniteten, skal du drikke vand og grøn te, hvilket forbedrer stofskiftet og fjerner toksiner samt overvåger ernæring.

__________________ Soda behandling for blærebetændelse, pyelonefritis og trøske ________________

(udelukkende min ansøgning og erfaring, ikke for at blive betragtet som en instruktion)

Forfærdeligt sent opdagede jeg sodavand for kvindelige sygdomme!

Du kan læse om, hvordan jeg kæmpede med kvinders problemer i denne anmeldelse af stoffet Furamag.

Opskrift: Opløs 1-2 teskefulde bagepulver i varmt vand, tilsæt et afkog af kamille eller enhver anden antiseptisk og antiinflammatorisk urt, hvis det ønskes. I mangel af en sprøjte kan du bruge en stor sprøjte (naturligvis uden en nål).

Du kan tilføje et par dråber citronsaft og jod, men jeg er ligeglad med sådanne eksperimenter.

Indikationer: betændelse forbundet med urinvejsinfektion, blærebetændelse, pyelonefritis, trøske, ubehag.

Jeg bruger bagepulver til sådanne problemer, fordi selv nyresygdom påvirker det, der kommer ud gennem vores urinveje. Derfor betragter jeg det meningsløst at ignorere og antage, at hvis en ting gør ondt, så vil den ikke tilslutte den anden..

Forsigtig: Soda tørrer - det er ingen hemmelighed. Og vores mikroflora er meget følsom. Derfor skal det bruges uden fanatisme og starte med små doser..

Hvorfor netop?

Når jeg først er kommet til lægerne, tager jeg prøverne, jeg føler et let ubehag, du ved, den følelse, når noget "skærpes" indefra, og lægen siger til mig "Du er i orden, alt er normalt." Så i sådanne tilfælde er douching nyttigt. Når lægen ikke kan fortælle dig noget, viser testene ikke noget særligt, og du føler allerede ubehag, og at noget er forkert.

Jeg har længe givet op med særlige midler til intim hygiejne. Min favorit er tjæresæbe.

Jeg har læst anmeldelser om de mirakuløse midler til intim hygiejne med SLS. Hvordan vil det adskille sig fra den samme brusegel, hvis en almindelig SLS naturligvis ikke har den alkaliske balance, som vores "indre verden" har brug for.

For ham og hende.

Det er ingen hemmelighed, at trøske er den slags infektion. Desuden forekommer det ganske ofte på grund af betændelse og på grund af brugen af ​​antibiotika. Den samme skæbne overhalede mig igen efter blærebetændelse.

Og nej, muligheden "at drikke ukrudt" fungerer ikke her. Jeg har altid to tanker om mennesker, der med blærebetændelse tilbyder at drikke ukrudt, de siger, det hjælper dem:

1. Dette er glade mennesker, der ikke rigtig ved, hvad det betyder at være syg som kvinde.

2. Disse er stadig masochister.

Undskyld, kære piger, men der er ingen tredje mulighed. Enhver, der har oplevet disse helvede smerter ved, hvilket sted græsset er her! Urter er gode efter eller før, til forebyggelse, men ikke under!

Hvorfor er jeg alt dette? Og til det faktum, at begge partnere skal behandles med trøske, kommer soda til undsætning her. Ja, ja, ikke alle mænd vil frivilligt kærtegne sig i sodavand, men hvad kan du ikke gøre for kærlighed?

Desuden kan de også blive syge og endda tolerere denne sygdom, de har det bare ikke så mærkbart.

Derfor, for ethvert ubehag, er det værd at tilføje en knivspids sodavand og sprøjte, det vil ikke være overflødigt.

____________________________ Blødere tænder med bagepulver ____________________________

Uanset hvor hvid og endda tænderne er, stræber vi stadig efter perfektion. Jeg blev også overhalet af en sådan skæbne og ønsket om igen at gøre mine tænder lysere.

Opskrift: Påfør en knivspids bagepulver på en fugtig tandbørste. Soda reagerer meget hurtigt på interaktion med vand, og det kræver derfor ikke yderligere handlinger.

Resultat: for min følsomme emalje er dette en anden gang at "lave mine tænder". Alligevel er der intet bedre end en god blegepasta, såsom Rocs "Oxygen Whitening" og lignende. Føles mærkeligt efter brug af bagepulver til at gøre tænderne lysere. Derudover er min emalje meget følsom, og efter sådanne folkemedicin, og jeg prøvede også aktivt kul, er følelserne af udvasket calcium simpelthen enorme.

Det ser ud til, at der er en følelse af renhed, men der var ingen hvidhed og nej. For mig er dette en god rengøring, men i dette tilfælde kan du købe almindeligt tandpulver og bruge det 1-2 gange om ugen. Det koster $ 0,5-1 på vores apoteker, nok i 1-2 år, forbruget er meget økonomisk.

Mine måder at holde tænderne hvidere:

1. Velvalgt pasta. Og dette er individuelt. For eksempel passer Splat-tandpastaen, så elsket af mange, ikke mig. Et godt alternativ er Sensodyne, men favoritten er Lacalute White, før Lakalute Asset var god, men nu er det gået dårligt. Det behøver ikke at være en dyr pasta, de vigtigste kriterier er friskhed, rensning og blegning.

Colgate og Blend-a-med har ikke været egnede til mine tænder, siden de begyndte at dukke op i hylderne i enhver butik. Deres kvalitet er bestemt dårligere end for 15 år siden..

Enhver tandpasta, der ikke øger emaljens følsomhed, vælges individuelt i overensstemmelse med ikke kun tændernes egenskaber, men også med fluormætning i det område, hvor personen bor.

2. Regelmæssige besøg hos tandlægen

3. Et minimum af slik, et maksimalt antal frugter og tørrede frugter. Tandfarven bliver mørkere med lysets hastighed efter chokolade og slik!

4. Te og kaffe gennem et sugerør. Dette er ikke en vittighed, og det fungerer! Jeg har en pose engangsstrå i mit arsenal, som jeg aktivt bruger, når jeg drikker te eller kaffe derhjemme. Det betyder ikke noget grønt eller sort, emaljen mørkner ikke værre end en ryger.

__________________________ Behandling af ondt i halsen med bagepulver ___________________________

Opskrift: 1 tsk. sodavand, 1 tsk. salt. i et glas vand kan du tilføje et par dråber jod.

Et gammelt og tidstestet middel, som jeg ofte ignorerer og kun bruger, når det virkelig klemmer. Meget hurtigere at sprøjte med Jox og løbe på arbejde! Men forgæves er forskellen og resultatet indlysende.

I de sidste par år bruger jeg i stigende grad folkemetoder, da medicin ikke længere giver det samme resultat som før, deres kvalitet forringes hvert år, og kroppen bliver brugt mere og mere..

For mig er den største fordel ved dette værktøj dets tilgængelighed. For nogle folkemusikopskrifter skal du gå på apoteket eller danse med en tamburin til madlavning, alt er anderledes her!

Jeg håber, at min erfaring var nyttig og nyttig i hverdagen, personlig pleje såvel som i den vanskelige kamp mod sygdomme.

Mine hårplejeprodukter:

Min favorit og ikke rigtig balsam og hårmasker:

Nahco3 - magisk pulver eller skadelige kemikalier?

Jeg har læst 100.500 rave anmeldelser for dette vidunderlige produkt: hvordan det gør huden ren, hårstrømmende og sølvtøj - skinnende! Forresten tror jeg på sidstnævnte, da jeg som barn rensede vores gafler-skeer med min bedstemor i en skål med en sodavand. Men det kom aldrig i tankerne for mig at rense DETTE ansigt... indtil der en dag skete noget forfærdeligt. Jeg løb pludselig tør for syreflasker og pulver fra Dermalogika, og jeg blev efterladt helt alene i krigen med mine hudorme og betændelser! Og de, prikker, der tilsyneladende følte min svaghed, blev helt uforskammede. Kort fortalt blev porerne tilstoppet, så det var muligt at samle fedtpunktet op med en pincet uden at trykke på huden.
Google min fjende - for at hjælpe, og efter en halv times søgning identificerede jeg et par enkle oguhyggelig populære metoder, hvoraf den ene: rengøring med sodavand.

Og jeg prøvede det! Jeg blandede bagepulver med min vaskegel og gned min hud let i 1 minut. Jeg vaskede det af i lang tid og forsinkede det øjeblik, hvor jeg mødte min refleksion i spejlet... det var skræmmende, at huden blev vasket af sammen med produktet. Nej nej! Huden forblev. Hun var lidt lyserød, ren og lidt stram... Meget blød at røre ved. De punkter, som alt blev startet for, blev lysere, og porerne blev renset, effekten svarer til syreskrælning og lermasker på samme tid.

Og nu spørgsmål til eksperter er denne procedure ikke skadelig for huden?! Hvor ofte, hvis nogen? Jeg vil gerne høre dem, der har praktiseret denne form for rengøring i lang tid.
Hvilke andre kosmetiske anvendelser ved du: tænder, hår, kropshud?!
PS En dråbe tjære: På det samme internet fandt jeg forresten et foto af frygtelig hud, brændt med sådan en rengøring. Ærligt talt, hvis jeg havde fundet dem, før jeg selv prøvede det, ville jeg ikke have gjort det! Dette mener jeg, hvis du vil gentage min oplevelse - gør det med forsigtighed!

Sodavand mod hudorme


Dog kan den aggressive virkning skade huden, så den skal påføres meget forsigtigt..

Indikationer for en soda-salt ansigtsmaske

Soda + salt ansigtsmasken har indikationer i hvilke tilfælde det effektivt hjælper med at håndtere hudproblemer i ansigtet:

  • med fedtet hud
  • med acne
  • fra sorte prikker;
  • med alvorlig tilstopning og forurening af porer.

Og på samme tid er salt og sodavand til ansigtet to meget aggressive ingredienser, der kan korrodere og forbrænde huden. For at forhindre dette sker skal du kende reglerne for brug af denne maske..

Følg disse retningslinjer for at rense dit ansigt med bagepulver og salt.

  1. Det er strengt forbudt at bruge denne maske med følsom, tynd hud med tæt tæt på kapillærer til hudoverfladen med sygdomme i kredsløbssystemet, med åbne skader og sår i ansigtet med svær betændelse.
  2. Inden du påfører masken på dit ansigt, skal du teste den på huden på dit håndled. Hvis du føler en stærk brændende fornemmelse, og efter vask vises der røde udslæt eller kløe på huden, kan du ikke gøre denne maske.
  3. Hvis du er bange for at skade din hud, kan du først tørre dit ansigt med olivenolie, men ud over at beskytte det forhindrer det dyb penetration af sodavand og salt i porerne og forstyrrer renseprocessen.
  4. Det anbefales at anvende masken med masserende bevægelser med fingerspidserne, som en skrubbe.
  5. Du kan anvende den tilberedte blanding udelukkende på hudorme eller andre problemområder i ansigtet..
  6. Det er nødvendigt at vaske en sådan maske af med varmt og derefter med koldt vand..
  7. Efter masken skal du påføre en beskyttende, antiseptisk eller anden nærende creme på huden..

Hvis disse anbefalinger følges, vil sodavand og salt på huden have en mild, ikke traumatisk, men terapeutisk virkning..

De bedste sodavand og saltmaskeopskrifter

Enhver salt- og sodamaske skal fremstilles i nøje overensstemmelse med opskriften, så der ikke er komplikationer..

  • 1. Klassisk maske soda + salt

Tilsæt en lille mængde vand (1 tsk) til gelen til vask (2 spsk), slå sammensætningen i et skum. Tilsæt en knivspids salt og bagepulver.

  • 2. Oliven hudorm maske soda-salt

Rør lige store mængder salt og bagepulver, fortynd det til det er tykt med et par dråber olivenolie.

  • 3. Maske sodavand + salt med babysæbe

Riv babysæbe, hæld (2 spsk spåner) med kogende vand (1 kop), tilsæt salt og bagepulver (knivspids), omrør grundigt.

  • 4. Aggressiv peeling maske soda + salt

På våd hud skal du anvende skiftevis så og derefter sodavand, gnid dem over ansigtet med fingerspidserne.

  • 5. Blid afskalningsmaske soda + salt

Vask dit ansigt med babysæbe, så skummet forbliver på huden. Bland små og lige store mængder salt og bagepulver og drys kun let på ansigtet med resterne af sæbeskum.

  • 6. Masker soda + salt med fløde

Tilsæt en lille mængde vand (en teskefuld) til gelen til vask (2 spsk), slå sammensætningen i et skum. Tilsæt en knivspids salt og bagepulver og en teskefuld fugtighedscreme.

  • 7. Maske soda + salt med barberskum

Bland salt og bagepulver (hver teskefuld) og fortynd med godt barberskum, indtil der dannes en cremet konsistens.

Denne rensende hjemmelavede sodavand og saltmaske er et billigt kosmetisk produkt, der ved regelmæssig brug magisk kan omdanne din hud og aflaste dig fra så alvorlige hudproblemer som komedoner, acne og fedtet glans. Glem ikke at tage alle kontraindikationer og anbefalinger i betragtning, når du bruger denne maske - og din huds renhed er garanteret.

Fungerer bagepulver til acne, og hvordan man bruger det korrekt?

Ved behandling af acne anbefales det at ikke kun ty til lægemidler. Folkemedicin, især på et mildt stadium, er ikke mindre effektive, men mere sikre for helbredet. Acne bagepulver har en bred vifte af hudvenlige egenskaber, beroliger udbrud, bekæmper hudorme og renser porerne.

  1. Sammensætning
  2. Gunstige egenskaber for huden
  3. Mulig skade og kontraindikationer
  4. Sodavand mod acne i ansigtet: opskrifter
  5. Sund drikke
  6. Skrælning
  7. Sukkeropskrift
  8. Sodavand ansigtsmasker til acne
  9. Skrubber
  10. Sådan vaskes?
  11. Anvendelse fra hudorme
  12. Skrubbe
  13. Maske
  14. Tonic
  15. Sådan slipper du af acne over hele kroppen med bagepulver?
  16. Passer alle sammen?
  17. Anmeldelser

Sammensætning

Bagepulver er et fint kornet pulver. Det er et natriumsalt af bicarbonatsyre. Den indeholder natrium og selen af ​​nyttige mineraler..

Krystaller er karakteriseret som blød alkali. De er lugtfri, letopløselige, let salte i smagen. Kalorieindholdet er nul på grund af manglen på proteiner, kulhydrater og fedt.

Gunstige egenskaber for huden

Natriumbicarbonat er meget udbredt ikke kun i fødevareindustrien, men også inden for medicin og kosmetologi. Med sin hjælp kan du klare patologier i mave-tarmkanalen, neutralisere forbrændinger, forbedre funktionen af ​​kønsorganerne.

De vigtigste helbredende egenskaber ved acne:

  • Normalisering af pH-balancen i det øverste lag af dermis;
  • Regulering af talgkirtlerne
  • Tørring;
  • Beroligende;
  • Antiinflammatorisk virkning
  • Restaurering af normal farve;
  • Undertrykkelse af aktiviteten af ​​patogene bakterier;
  • Indsnævring af porerne.

Mulig skade og kontraindikationer

Ved behandling af acne bruges sodavand både internt og eksternt. I betragtning af dets sammensætning er der en række begrænsninger for behandling med natriumbicarbonat:

  • Tilstedeværelsen af ​​åbne sår og formationer fyldt med pus;
  • Flere foci af betændelse;
  • Skær, ridser;
  • Synligt vaskulært netværk
  • Overfølsomhed;
  • Tendens til allergiske reaktioner;
  • Perioden med fødsel og amning;
  • Gynækologiske sygdomme.

Når du gennemgår medicinsk behandling med hormoner og lægemidler med antibiotika, er det vigtigt at konsultere din læge, inden du bruger hjemmekosmetik med sodavand.

Sodavand mod acne i ansigtet: opskrifter

Før du begynder behandling med produkter, der indeholder sodavand, er det vigtigt at gøre dig bekendt med de grundlæggende oplysninger, der er præsenteret nedenfor..

  • Først skal du udføre en allergitest - drypp håndleddet to gange og vent 10-15 minutter. Fraværet af kløe og forbrænding indikerer, at pulveret er harmløst;
  • Kun et rent ansigt eller en krop kan smøres med stoffer;
  • Det er absolut umuligt at gnide formuleringer indeholdende krystallinsk pulver i epidermis;
  • Dermis omkring læber og øjne er meget følsom, produktet er ikke beregnet til at tage sig af disse områder;
  • Midler skal udarbejdes umiddelbart før procedurerne, det anbefales ikke at opbevare dem;
  • Du skal vaske af med knap varmt vand.

Sund drikke

I en situation, hvor årsagen til udslæt er en forstyrrelse i fordøjelsessystemet, til rensning er det nødvendigt at normalisere dets aktivitet. I dette tilfælde bruges sodavand til acne i ansigtet internt. Et sådant middel renser fordøjelseskanalen for nedbrydningsprodukter og regulerer balancen mellem baser og syrer..

For at forberede en drink har du brug for:

  • Varm lidt ¼ liter stille mineralvand op;
  • Hæld en teskefuld natriumbicarbonat i;
  • Blande;
  • Drik i små slurke om morgenen inden du spiser.

Skrælning

Skrælning fra en blanding af salt og sodavand renser effektivt ansigtet. Det er ikke muligt at ty til det i alle tilfælde. Det er nødvendigt at nægte rensning af dermis på denne måde for hud med overfølsomhed, og også hvis der er:

  • Akut inflammatorisk proces
  • Purulente pustler;
  • Omfattende acne læsioner.

Madlavning kræver:

  • I et forhold på 1: 1 blandes sodapulver og salt;
  • Skum dine hænder grundigt - så du får skum;
  • Påfør det på ansigtet og ovenpå - en fritflydende blanding;
  • Massage forsigtigt og vent 7 minutter;
  • Skyl grundigt, påfør et nærende plejeprodukt.

Sukkeropskrift

En opløsning af sukker og sodavand er yderst effektiv. Lotion opskrift:

  • Bland 5 g natriumsalt og sukker;
  • Vent indtil det er opløst i et glas aftappet eller filtreret vand;
  • Smør de betændte områder med en flydende sammensætning med en svamp;
  • Efter 5 minutter skal du rense ansigtet og smøre overhuden med olie;
  • Vent en halv time, vask og tør.

Sodavand ansigtsmasker til acne

En følsom type dermis i kombination med acne læsioner egner sig bedre til masker. De er skånsomme mod huden sammenlignet med skræl og skrubbeblandinger. En acne bagepulvermaske, hvortil havregryn tilsættes, er effektiv på acne-elementer. Til madlavning har du brug for:

  • Kryds havremel og hovedingrediens over en spiseskefuld;
  • Fyld op med varm flaskevæske, så der dannes en creme fraiche;
  • Påfør på berørte områder, vask dit ansigt efter 15 minutter.

Følgende typer hjemmekosmetik er også nyttige:

  • Hæld et halvt glas vand. Tilsæt en teskefuld frisk honning og 15 g natriumbicarbonat. Bland, påfør ansigtet, vask efter 10 minutter;
  • Bland en spiseskefuld flydende honning og 5 g bagepulver. Tilsæt hvidt ler for at danne en tyk masse. Brug på samme måde som det forrige værktøj;
  • Riv et medium æble på et fint rivejern til puré. Tag en spiseskefuld og kombiner med 5 g bagepulver. Vaskes af 15 minutter efter påføring;
  • Bland 5 g af hovedingrediensen, 10 ml filtreret vand og ½ teskefuld tandpasta. Påfør på bumser, rens huden efter 5 minutter;
  • Tilsæt 5 ml æblecidereddike til 100 ml vand ved stuetemperatur. Hæld en knivspids sodavand i et underkop, hæld langsomt blandingen. Tilsæt saften af ​​en halv citron. Smør acne i 5 minutter, vask grundigt.

Skrubber

Sodavand kan bruges en gang om ugen. Det er kendt at tilhøre aggressive stoffer, derfor er der med hyppig brug en mulighed for skade på overhuden i stedet for dyb rensning. Men når de bruges ansvarligt, kan skrubbe slippe af med porestoppende partikler og hudorme. Opskrifter:

  • Lav en svag opløsning med tjæresæbe. Tilsæt 2 spsk bagepulver til 20 g væske. Massér dit ansigt i 5 minutter, og lad derefter skrubbe i yderligere 10 minutter. Fjern sammensætningen ved vask;
  • Skrub til rengøring. Hæld 1,5 teskefuld sodavand og 230 g stivelse i 100 g varm mælk. Bland og masser i 7 minutter. Vask;
  • Slib de rullede havre til et pulver. I forholdet 1: 1 kombineres bagepulver og det resulterende mel. Tilsæt kanel på spidsen af ​​en kniv. Fortynd med stadig mineralvand, indtil der fås en væsk. Massér ansigtet eller problemområderne på kroppen i 5 minutter. Vask af og skyl med lidt vand og lidt citronsaft.

Sådan vaskes?

Hver morgen vaskes med en bagepulveropløsning. Denne procedure renser desuden huden og tørrer op bylder. Opskrift:

  • Bland det med vand, indtil der opnås en grødet konsistens;
  • Påfør forsigtigt på ansigtet;
  • Skyl grundigt efter en halv time;
  • Undgå kontakt med områder omkring øjne og mund.
  • Ansøg to gange om ugen.

Anvendelse fra hudorme

Sodapulver blødgør epitelet og udvider porerne under brug og fjerner derfor effektivt hudorme fra overfladelaget.

Skrubbe

Denne skrubbe fjerner ca. 80% af åbne komedoner lokaliseret på næsen i en applikation. For at forberede det skal du:

  • Slib ris eller boghvede flager til mel;
  • Bland 15 g sodavand og det resulterende mel;
  • Tilsæt 7 kanelpulver;
  • Tilsæt mineralvand uden gas til den tørre blanding, indtil der opnås en tyk konsistens;
  • Massér huden i flere minutter;
  • Vaske op.

Maske

Med gamle komedoner, der er svære at fjerne, hjælper sodavand fra hudorme. Trin for trin opskrift:

  • I en praktisk skål kombineres bagepulver og filtreret vand, indtil der opnås en tyk, cremet masse;
  • Vask grundigt og påfør det komedogene område;
  • Vask med sæbe efter 10 minutter;
  • Behandl med tonic.

Tonic

Et væsentligt plus af denne tonic er, at den kan holdes kold i lang tid, og der er ikke behov for at tilberede en frisk portion hver gang. Lægemidlet lindrer ikke kun hudorme, men lyser også ansigtet. Til madlavning har du brug for:

  • Bland friskpresset citron og renset vand i lige store mængder;
  • Tilsæt sodavand fra et forhold på 15 g til ½ kop af den resulterende opløsning;
  • Tør dit ansigt med en vatrondel fugtet med sammensætningen 2 gange om dagen.

Sådan slipper du af acne over hele kroppen med bagepulver?

Acne er ofte lokaliseret ikke kun i ansigtet. Udslætet "glider" på skuldre, bryst og ryg og forårsager ubehag. I dette tilfælde er bagepulver også effektiv. Behandling af acne på kroppen er at tage bad med natriumbicarbonat. For at opnå effektivitet er det nødvendigt at udføre procedurer regelmæssigt (2-3 gange om ugen).

Sådan forberedes et helende bad:

  • Fyld beholderen med varm væske;
  • Opløs 150 g bagepulver og 300 g havsalt i det;
  • Klem en citron;
  • Rør, indtil komponenterne er helt opløst;
  • Det tager ikke længere end et kvarter at tage et bad;
  • Efter sessionens afslutning skal du lægge dig ned under et varmt tæppe i 30 minutter og skylle i badet.

Passer alle sammen?

Ovennævnte midler er alsidige nok til at bekæmpe acne og acne; under behandlingen er det vigtigt at følge nogle regler for ikke at skade dig selv:

  • Hvis huden er ekstremt tør, skal du halvere mængden af ​​produktet, når du forbereder masker og lotioner.
  • Hyppig brug tømmer dermis;
  • Efter brug af et lægemiddel skal du sørge for at smøre dit ansigt efter proceduren med en fugtighedscreme..

Anmeldelser

Bekæmpelse af acne er et populært emne på ethvert kvinders og mænds fora. På sådanne portaler diskuteres naturlige midler aktivt, herunder sodavand mod acne. Anmeldelser indikerer effektiviteten af ​​stofferne, skønt der også er negative kommentarer forårsaget af forkert brug af ingrediensen.

”I lang tid led jeg af acne på ryggen. De dækkede alt fra skuldre til nedre ryg. Jeg prøvede forskellige metoder, i sidste ende var det bad med sodavand, der gav virkningen. Efter kun 2 procedurer faldt antallet af udslæt, og huden blev blødere ".

Alexandra, 21 år gammel:

”Jeg begyndte at bruge masker med sodavand efter råd fra en ven. Jeg har skællet hud, så jeg udelukkede skræl og skrubber med det samme. Den allerførste procedure reducerede mængden af ​​udslæt og, vigtigst af alt, fjernede rødmen. Yderligere ændrede intet sig virkelig. Er det en smule ".

Victoria, 18 år gammel:

”De begyndte at drysse bumser på mig for omkring et år siden, min mor rådede mig til forskellige opskrifter med sodavand. Hvad kan jeg sige - gamle elementer af acne heler hurtigere, hudorme efter en uge er alle væk, men nye udslæt vises fortsat ".

Sodavand til ansigtet

  • 27. maj 2015

Hvem bruger det? Masker, skrubber..
Mor sagde i går, at hun fik at vide..)) at det er meget godt at vaske med bagepulver, lave krat. Og hun prøvede. Hun kunne godt lide det
I dag besluttede jeg også at vaske mit ansigt med sodavand. 1 tsk bagepulver + en lille gel til vask, våd ansigtet, læg al denne våde på mit ansigt, masseret lidt og skyllet af.
Det viste sig så fantastisk. Huden krøller allerede. Følelse af at ansigtet trækker vejret. Jeg havde det kun efter badet.
Så påførte jeg fugtighedscremen, og det er det. Jeg er glad /girl_smile.gif "alt =" :) ">

p / s / Jeg håber ikke, jeg trækker mig af))

  • Svar

Vores valg

I jagten på ægløsning: follikulometri

Anbefales

De første tegn på graviditet. Afstemninger.

Sofya Sokolova offentliggjorde en artikel i Graviditetssymptomer, 13. september 2019

Artikler Om Acne Geler