Vask med sodavand

Vik »12. oktober 2015, 16:17

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

Fantasia »13. oktober 2015 08:07

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

Lucy »16. oktober 2015 02:08

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

Leno »20. oktober 2015 10:45

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

ira19840 "28. oktober 2015 10:55

  • Svar med citat

Re: Rengøring af huden med sodavand

elena-esca "29. okt. 2015, 13:17

Jeg er allerede stødt på en sådan ansigtsrensning. Kun til at begynde med var det nødvendigt at dampe huden grundigt. Og det gjorde jeg ikke. Jeg har lige vasket mit ansigt og anvendt bagepulver. Efter proceduren brugte jeg ikke engang cremen.

Umiddelbart glædede resultatet mig. Skorperne skrællede alle af, huden blev blød og glat. Men den anden dag blev jeg chokeret. Ser i spejlet så jeg mange små sår og tør hud. En dag senere begyndte acne at klatre. Tilsyneladende gjorde jeg noget forkert. Jeg havde en forfærdelig raserianfald.

Derfor, kære piger, vær forsigtig med denne rengøringsmetode. Damp først huden, og anvend først bagepulver. Det vigtigste er ikke at overdrive det. Efter rengøring skal du sørge for at fugte dit ansigt med creme. Jeg antager, at alt vil være fint.

  • Svar med citat

Sodamaske

sempreshatto »3. juni 2016, 11:58

  • Svar med citat

Re: Sodamaske

Kristmass »04. juni 2016 03:18

  • Svar med citat

Re: Sodamaske

Lucy "4. juni 2016, 13:33

  • Svar med citat

Re: Sodavand til ansigtsrensning

DevaLux "13. juni 2016 12:18

Kan jeg vaske mit ansigt med sodavand?

Ansigtets sundhed og dets skønhed afhænger i høj grad af, hvor kompetent plejeprodukterne vælges. Mærker fra hele verden tilbyder en række professionelle produkter, der løser specifikke problemer eller yder omfattende pleje. Som regel er produkter fremstillet ved hjælp af planteekstrakter og olier samt naturlige ingredienser, hvoraf de fleste findes i butikshylderne. Et af de populære produkter til hjemmepleje er sodavand! Er det muligt at vaske dit ansigt med sodavand, hvilke procedurer der virkelig er effektive, og i hvilke tilfælde sådanne eksperimenter er kontraindiceret - vi vil overveje yderligere.

Hvad er sodavand til - nyttige egenskaber

Soda er et glimrende alternativ til sådanne velkendte plejeprodukter som sæbe, renseskum og mycelia. Dette naturlige produkt fjerner kvalitativt resterne af kosmetik, støv, talg, hvilket giver en uovertruffen følelse af renhed og lethed..

Den største fordel er soft impact! Soda hjælper med at håndtere ufuldkommenheder, forbedrer talgkirtlenes funktion og forbereder epidermis til andre kosmetiske procedurer. Derudover har løsningen en anden effekt:

  • fjernelse af inflammatoriske processer - efter vask i ansigtet falder rødme, hævelse og udslæt;
  • rensning - fjernelse af hudorme, talg, rensning af tilstoppede porer
  • skrubning - små partikler fjerner bemærkelsesværdigt døde celler og fjern hudorme, forny epitelet og efterlader ikke betændelse;
  • desinfektion - dræber bakterier, der forårsager acne og koger, og helbreder også mindre skader;
  • kridtning - fjernelse af fregner og alderspletter
  • restaurering - normalisering af hydrolipid og alkalisk balance, en positiv effekt på regenerering og foryngelse af celler, udglatning af efterlignende rynker og løftning af ansigtets ovale;
  • svampedræbende effekt - ødelæggelse af svampesporer og skimmel, behandling af hudsygdomme forårsaget af svamp;
  • absorption - fjern toksiner og radikaler fra det øverste lag af epitelet;
  • indsnævring af porer - på grund af dette er huden meget bedre renset for snavs, hvilket også bidrager til at fylde med ilt og andre nødvendige stoffer;
  • blødgøring - gør vandet blødere, hvilket forhindrer fugttab og forbedrer også kapillærernes funktion.

Brugen af ​​produktet er kun effektiv for ejere af fedtet og blandet hud. Piger med tør og følsom epidermis anbefales ikke at ty til denne populære "hjælper" for ofte!

Hvad sodavand kan hjælpe med - indikationer og kontraindikationer

Som enhver naturlig ingrediens kan bagepulver enten være en hjælp til at løse hudproblemer eller forårsage forringelse af dets helbred. Det er skadeligt eller ikke at vaske dit ansigt med sodavand - det hele afhænger af kroppens egenskaber. For at undgå ubehagelige hændelser, skal du bruge det, hvis du har følgende problemer:

  • pigmentering, fregner, modermærker, ujævn tone;
  • "Appelsinskal" og forstørrede porer, hudorme;
  • udslæt, rødme, acne, betændelse;
  • sløvhed, livløshed af farve, fedtet glans.

Bør ikke bruges i følgende situationer:

  • individuel intolerance over for sammensætningen;
  • øget følsomhed
  • tilstedeværelsen af ​​skader på kroppen (sår, ridser osv.);
  • overdreven tørhed, dehydrering
  • forværring af hudsygdomme.

Selv den mest effektive hjemmelavede opskrift kan forårsage hudproblemer, hvis den ikke overvejes. Naturligvis ville en god løsning være at konsultere en kosmetolog eller hudlæge, især hvis du har alvorlige problemer med epidermis, har specifikke sygdomme, eller der ofte er komplikationer fra kosmetik.

Vask - enkle opskrifter

Vask med bagepulver er vigtigt for ejere af fedtet og problematisk hud! En sådan procedure vil blive en pålidelig hjælper i hudpleje, både om foråret og i den kolde årstid..

Vi tilbyder to af de mest populære og effektive måder:

  • Sodavand og varmt vand. Opløs en teskefuld af pulveret i et glas varmt vand og vask med den resulterende væske. Tør ikke dit ansigt! Inden for 10-15 minutter absorberer huden selv de nødvendige stoffer og fugt. Vask dig derefter med rent vand igen og tør dit ansigt.
  • Gnidning af epitelet med skiver gennemblødt i sodavand. Du kan gentage denne manipulation flere gange i løbet af dagen. Diskene kan også holdes under øjnene (ca. 10 minutter) for at slippe af med poser og hævelse..

Tilføjelse af bagepulver til dine yndlingsplejeprodukter er en nem måde at skabe et premium-rengøringsmiddel på! For eksempel kan det føjes til rengøringsmidler, geler, ansigtsskrubber og andre produkter. Det anbefales at tilføje en lille knivspids til væsken, der skal bruges under vask eller rengøring. At blande en hel flaske på én gang er ikke det værd!

Hvor ofte har du brug for at vaske?

Det er ikke særlig tilrådeligt at vaske dit ansigt med dette produkt hver dag, fordi det kan føre til afhængighed, overdreven tørring og andre negative konsekvenser. Det er af denne grund, at det ikke skal bruges mere end en gang om ugen til profylakse og maksimalt hver anden dag til behandling af acne, infektionssygdomme og acne..

For at sikre sikkerheden anbefales det gradvist at øge frekvensen og varigheden af ​​proceduren. Du bør ikke vaske dit ansigt, skrubbe og maske på en dag!

Sodamasker - sunde opskrifter

Soda er den perfekte tilføjelse til mange hjemmelavede plejeopskrifter! Især kan den bruges til at forberede følgende typer masker:

Dyb rensning

Velegnet til fedtet hud med store porer. Det fjerner vidunderligt alle slags urenheder, hjælper med at krympe porer og hjælper med at opfriske huden..

Forbered dig ved at blande 1 tsk bagepulver og 1 tsk ølgær. Mange anbefaler også at tilføje et par dråber appelsinjuice til blandingen. Det er nødvendigt at holde det påførte stof i ansigtet i 10 minutter og derefter skylle med varmt vand.

Farvetilpasning - fra pigmentering

Velegnet til ejere af forskellige hudtyper. Forbered dig ved at blande lige store mængder bagepulver og appelsinjuice. Det resulterende stof skal påføres og opbevares i 10 minutter.

Resultatet er en klar indsnævring af porerne, rensning af epidermis, eliminering af pigmentering og ujævn farve. Efter den første brug vil du bemærke fornyelsen og fyldningen af ​​kroppen med kraft og naturlig sundhed..

Nærende maske

Der er mange forskellige opskrifter, blandt hvilke masker med tilsætning af honning betragtes som de mest behagelige og sunde. Vi foreslår at prøve følgende to typer:

  • honning blandes med sodavand og påføres kroppen i femten minutter og vaskes derefter af med varmt vand;
  • honning, sodavand og fløde blandes indtil glat og påføres i 10-15 minutter, i slutningen af ​​tiden skylles alt af med vand.

Hvis du er allergisk over for naturlige ingredienser, skal du først kontrollere hudens reaktion på håndleddet.

Fugtgivende huden

Et godt alternativ til dem med tør hud. Det fylder epitelet perfekt med fugt og hjælper med at opretholde hydrolipidbalancen.

Forbered dig ved at blande en spiseskefuld bagepulver, to spiseskefulde olivenolie. Bland alle ingredienser godt, påfør og hold ansigtet i 20 minutter. Efter vask af resterne.

Sodavand til ansigtet fra hudorme

En bagepulver og peroxidmaske hjælper med at slippe af med hudorme, stramme porerne og fylde huden med energi og styrke. Til tilberedning blandes bagepulver, havregryn, hydrogenperoxid 3%. Hvis produktet er for tykt, kan du tilføje vand.

Den resulterende blanding skal opbevares i 20 minutter. Derefter vaskes af efter at have masseret huden med fingerspidserne. Når masken fjernes, kan du berolige dit ansigt med en isterning eller en tonic, der indsnævrer porerne..

Anti-rynke maske

Brug en banan, en spiseskefuld rosenvand og en teskefuld bagepulver til madlavning. Alle komponenter skal blandes, indtil de er glatte. Det er nødvendigt at anvende masken i en halv time og derefter skylles med vand ved stuetemperatur. Produktet glatter uovertruffen små rynker, fylder epidermis med sundhed og skønhed.

Det anbefales at lave en sådan maske ikke mere end en gang om ugen eller endda 10 dage..

Fordele og ulemper

Fordelene ved at pleje kosmetik med denne komponent inkluderer:

  • budgetomkostninger - ovenstående opskrifter kræver ikke alvorlige økonomiske investeringer;
  • naturlighed - alle komponenter er miljøvenlige og sikre for helbredet;
  • effektivitet - resultatet af vask kan mærkes efter første gang.

Med hensyn til ulemperne kan følgende ulemper tilskrives dem:

  • Sodavand forstyrrer pH-balancen, hvilket kan føre til forringelse af ansigtet. Faktum er, at syrebarrieren hjælper med at beskytte dermis mod skadelige mikroorganismer, der forårsager acne, og sådanne masker kan forårsage den modsatte reaktion..
  • Små partikler renser epitelet som en fysisk peeling og ødelægger dermed dets integritet. Periodisk kan disse procedurer være nyttige, men for hyppige kan de føre til irritation, flager og rødme. Dette resultat forekommer især med daglig vask..

Kan sodavand bruges til at passe på ansigtets skønhed og sundhed? Svaret er enkelt nok! Ja, men alt skal være i moderation. Ingen grund til at gå til ekstremer og lave masker, skrubbe og gnide flere gange om dagen.

Selvfølgelig er køb af færdige kosmetiske produkter meget sikrere, fordi doseringen og hyppigheden af ​​proceduren bestemmes af professionelle kosmetologer. Men hvis du kender din hud og dens behov, er hjemmelavede maskeopskrifter en smart måde at spare penge på..

Konklusion

Soda er en vidunderlig hjælper i pleje af huden. Opskrifterne med denne ingrediens er ret enkle, og selve produktet er billigt og tilgængeligt for alle. Hvis produktet er sikkert for ejere af fedtet hud, skal piger med tør og tynd hud først konsultere en hudlæge. Det er vigtigt at bruge bagepulver med forsigtighed, fordi hyppig rengøring kun kan forværre tilstanden og føre til mere alvorlige problemer..

Bagepulver - anmeldelse

Mine eksperimenter med SODA. Vi vasker vores hår, vasker ansigtet og ser hvad der sker)))

Godaften allesammen!

Min anmeldelse om bagepulver i dag.

Jeg tror, ​​alle ved om dets alsidighed: madlavning, rengøring og rengøring og mange andre anvendelser. Nogen taber sig på sodavand, nogen tilskriver det medicinske egenskaber.

I lang tid har jeg brugt bagepulver til at vaske gryder og øse, og nogle gange øver jeg på rengøring af VVS-inventar, og i princippet er jeg tilfreds.

Og også føjet til bagværk, hvis opskriften krævede det.

Det første jeg prøvede at vaske med sodavand, opskrift: rensemiddel + en knivspids sodavand.

Men jeg kunne godt lide at vaske med sodavand + havregryn meget mere. Jeg bemærkede effekten af ​​matning og udglatning af huden såvel som at slippe af med hudorme. Indstillingerne for sådan vask er forskellige, nogle gange hælder jeg bare en lille smule i min håndflade, tilføjer et par dråber vand og masserer på mit ansigt. Nogle gange brygger jeg havregryn i en sodavand, det vil sige, hæld en skefuld af dem begge med kogende vand, insister og vask.

Nu tilføjer jeg aktiv sodavand til shampoo ca. en eller to gange om ugen. Det er takket være dette, at denne anmeldelse er modnet.

Men en sådan cocktail har også fordele..

Så i orden.

Jeg læser ofte, at bagepulver er nyttig til følsom hovedbund, lindrer irritation, fjerner kløe og forhindrer skæl. Derfor begyndte jeg at tilføje det til shampoen, jeg kunne godt lide denne mulighed, og du vasker og skrubber på samme tid.

Efter den første vask bemærkede jeg, at håret blev blødere og mere voluminøst, men jeg bemærkede ikke effekten af ​​peeling, alt var det samme som efter brug af bare shampoo.

Men det største plus med bagepulver for mig er, at det skyller malingen perfekt ud, mens hårets glans forbliver på plads.

For ikke at tørre mit hår påfører jeg agurkgel på håret efter vask.

Jeg anbefaler bagepulver, der er effektiv i alle brancher

Mine andre eksperimenter

Bagepulver - anmeldelse

Problematisk hud, tænder, hår, negle, kroppen som helhed - simpel bagepulver viste sig at være en fremragende hjælper til alt. Jeg vil vise og fortælle dig om mine anvendelsesmetoder, som er testet af erfaring og tid シ

Hej alle sammen!) Så jeg fik at fortælle jer om mine anvendelser af et tilsyneladende simpelt men effektivt i mange henseender produkt - sodavand

  1. Hud i ansigtet
  2. Hår
  3. Mundhul og tænder
  4. Negle
  5. Medicinsk anvendelse

Ansøgning om ansigtshud

1. Mild peeling egnet til alle hudtyper.

Du kan tilføje en knivspids sodavand til rengøringsmidlet (gel, mælk, fløde til vask, skum) og derefter massere dit ansigt forsigtigt med den resulterende blanding. Ved hjælp af sådanne enkle manipulationer øges kvaliteten af ​​udrensningen betydeligt.

2. Vask med sodavand

Efter at have vasket dit ansigt et par gange om ugen, kan du rense din hud med sodavand. Dette gøres enkelt: du er nødt til at tage lidt sodavand, tilsæt vand lige i håndfladen til en flydende væskestatus og påfør derefter på dit ansigt og massage.

3. Skrælmaske af sodavand og salt

Dette er et ekspresværktøj, der hurtigt hjælper med at slippe af med hudorme, men blandingen er meget kraftig, så vær forsigtig. Vi har brug for 1 tsk. salt, 1 tsk. sodavand, 1 tsk. enhver gel til vask.

Efter skylning viser huden sig at være ren til en knirken, porerne bliver sååå rene, næsten usynlige, efter acne-pletter udglattes.

Tidligere brugte jeg konstant denne metode, fordi hudorme ikke ønskede at forlade mit ansigt, men i dag opdagede jeg det koreanske 424 vaskesystem, som bringer problemhuden i fuld orden

Påføring af hår

Bagepulver er det mest berømte middel mod fedt, du kan naturligvis bruge denne egenskab til din fordel.

Disse opskrifter er velegnede til ejere af fedtet hår såvel som dem, der undertiden har brug for dybrensende produkter på grund af den hyppige brug af silikoneholdige produkter..

1. Vask hår med sodavand

Denne procedure udføres efter vask med en almindelig shampoo, som det sidste trin. Du skal tage 2 tsk. sodavand, opløses i et glas varmt vand. Hæld dette derefter på hårrødderne, mens du masserer. Således kan du udskifte brugen af ​​dybrensende shampoo en gang om måneden. Glem ikke at anvende balsam / balsam på hårlængden, når alt kommer til alt, vi ønsker ikke at skade hårlængden, underlagt tørhed.

2. Sodasalt skrælning til hovedbunden.

Jeg skrev detaljeret om min erfaring, kontraindikationer, effekten af ​​at bruge saltafskalning HER. Denne metode adskiller sig lidt fra ham. Du har bare brug for en blanding af 5 tsk. med et saltglas + 2 tsk. shampoo + 8 dråber æterisk olie tilsæt 0,5 tsk. soda. Effekten er ikke meget forskellig fra effekten af ​​bare en saltafskalning, det eneste er, at på grund af sodavand er hårrødderne rene til at knirke, så du har sjældent brug for at tilsætte sodavand til saltskalningen, ellers kan du tørre dit hår.

Nahco3 - magisk pulver eller skadelige kemikalier?

Jeg har læst 100.500 rave anmeldelser for dette vidunderlige produkt: hvordan det gør huden ren, hårstrømmende og sølvtøj - skinnende! Forresten tror jeg på sidstnævnte, da jeg som barn rensede vores gafler-skeer med min bedstemor i en skål med en sodavand. Men det kom aldrig i tankerne for mig at rense DETTE ansigt... indtil der en dag skete noget forfærdeligt. Jeg løb pludselig tør for syreflasker og pulver fra Dermalogika, og jeg blev efterladt helt alene i krigen med mine hudorme og betændelser! Og de, prikker, der tilsyneladende følte min svaghed, blev helt uforskammede. Kort fortalt blev porerne tilstoppet, så det var muligt at samle fedtpunktet op med en pincet uden at trykke på huden.
Google min fjende - for at hjælpe, og efter en halv times søgning identificerede jeg et par enkle oguhyggelig populære metoder, hvoraf den ene: rengøring med sodavand.

Og jeg prøvede det! Jeg blandede bagepulver med min vaskegel og gned min hud let i 1 minut. Jeg vaskede det af i lang tid og forsinkede det øjeblik, hvor jeg mødte min refleksion i spejlet... det var skræmmende, at huden blev vasket af sammen med produktet. Nej nej! Huden forblev. Hun var lidt lyserød, ren og lidt stram... Meget blød at røre ved. De punkter, som alt blev startet for, blev lysere, og porerne blev renset, effekten svarer til syreskrælning og lermasker på samme tid.

Og nu spørgsmål til eksperter er denne procedure ikke skadelig for huden?! Hvor ofte, hvis nogen? Jeg vil gerne høre dem, der har praktiseret denne form for rengøring i lang tid.
Hvilke andre kosmetiske anvendelser ved du: tænder, hår, kropshud?!
PS En dråbe tjære: På det samme internet fandt jeg forresten et foto af frygtelig hud, brændt med sådan en rengøring. Ærligt talt, hvis jeg havde fundet dem, før jeg selv prøvede det, ville jeg ikke have gjort det! Dette mener jeg, hvis du vil gentage min oplevelse - gør det med forsigtighed!

Bagepulver - anmeldelse

Opmærksomhed! Et uerstatteligt værktøj! Sodavand til hår, negle og ansigt, brug af sodavand til nyresygdom og blærebetændelse! At slippe af med hudorme, gøre en naturlig afskalning af hovedbunden er en realitet! Opskrifter og forholdsregler!

God eftermiddag piger!

En sådan uerstattelig assistent som sodavand har længe slået sig ned i min kosmetikpose. Dette er et almindeligt, men utroligt effektivt middel, som vi af en eller anden grund ofte glemmer..

Min nære bekendtskab med sodavand skete for mere end 7 år siden, siden da - vi er uadskillelige.

Grundlæggende mine favoritter og ikke elsket måder at bruge sodavand på, som er beskrevet i anmeldelsen:

  • En alsidig daglig vask
  • Sodavand og salt skræller efter hudorme
  • Dyb rengøring af hår (hovedbundskalning)
  • Sodavand for at styrke neglene
  • Slankende sodavand
  • At tage sodavand for at styrke immunforsvaret og forbedre fordøjelseskanalen
  • Sodavand til blærebetændelse, pyelonefritis og trøske
  • Blegning af tænder med sodavand
  • Behandling af ondt i halsen med bagepulver

___________________ Universal daglig vask ___________________

Du hørte rigtigt! Jeg kan bruge bagepulver hver dag i stedet for skum og geler til vask uden ubehag, stram hud og flager. Denne metode blev opdaget for mig af en kosmetolog. Jeg har længe glemt, hvad en håndvask er.

Hvilken hudtype er den velegnet til: Velegnet til næsten enhver hud, inklusive følsom hud, da sodavand ikke behøver at gnides på

tsu. For dem der kan lide det hårdt, og huden accepterer denne mulighed for vask, kan du variere og tilføje en knivspids sodavand til skum og geler. Men denne mulighed er kontraindiceret for mig. Jeg døbte i sådanne ting i meget lang tid, siden da har der strømmet meget vand under broen, og jeg regnede med min afgang.

Anvendelsen er enkel: Påfør en lille mængde bagepulver på fugtig hud, og undgå øjenområdet. Mens bagepulver tørrer i dit ansigt, kan du f.eks. Pusse tænderne. Vask derefter med vand.

Hvad man ikke skal gøre: Påfør i øjenområdet, gnid (især under første brug), overeksponer. Så snart du føler en let tæthed i huden, kan du sikkert vaske den af.

Tro mig, sodavand i sig selv er en meget aktiv person, så vores hjælp vil kun være skadelig.

Fornemmelser: De første par gange føler du ubehag, men med tiden bliver huden vant til det og fornemmelserne kedelige. Rødhed kan ses på huden umiddelbart efter påføring, men den forsvinder hurtigt nok. Denne proces øges, når du vænner dig til den..

Nogle snoede fingrene mod deres templer, da jeg tog et lille glas sodavand med på ture og nød at bruge det. Helt Repins maleri "De svømmede" blev suppleret af min løber gennem togvogne (det gjorde jeg heldigvis ikke på flyet) med folie til ansigtet.

Det lyder og ser sjovt ud for dem, der ikke er fortrolige med dette værktøj, for mig, som for de fleste af pigerne her, er dette en stor hjælper, som vi ikke bytter for noget!

Ja, damer, elskere af makeup på en tur til alle lejligheder, bliver ikke fornærmet af mig.

Fra den video i KVN, om resten til søs "Og jern!"

-At krølle dit hår!

-For at rette dit hår!

Jeg bruger altid makeup på ture, men til et minimum har jeg altid mange krukker og kegler med kosmetik til alle lejligheder, men de er alle små i volumen og udelukkende i plast. Jeg tager altid resterne på vejen, og hvis jeg skal købe et nyt rør, løber jeg over. Dette gælder især for shampoo og hårmasker, jeg bruger ikke hotel.

Hvad er alt dette til? Desuden sparer et lille rør bagepulver plads og vægt på en almindelig vaskegel.

Hvornår skal jeg anvende: På trods af at jeg altid fjerner makeup med Garnier micellar vand og derefter vasker, foretrækker jeg at fjerne makeup rester med naturlig sæbe som Krim eller Flora hemmelighed med ler. Derfor er sodavand især effektiv til at fjerne talg og støv fra ansigtet..

Jeg kan ikke bruge 2 produkter på én gang - sæbe vs sodavand - huden strammer sig, og resultatet bliver ubehageligt. Derfor prøver jeg at skifte mellem disse to måder.

Resultat (jeg beskriver kun mine følelser):

  • Det strammer porerne. Dette ses meget af mennesker, der har store porer. Jeg gennemførte et eksperiment, og det viste sig, at det mest mærkbare resultat kommer efter flere applikationer. Bare et par dage med sodavand og sådan et vidunderligt resultat!
  • Mattifies. Dette gælder især om sommeren, men min hud formår at skinne om vinteren på grund af dens individuelle egenskaber.
  • Regulerer talgkirtlerne. Den samme matte og mangel på fedtet glans. Ved regelmæssig brug af bagepulver til vask glemmer jeg, hvad pulver er!
  • Renser huden. Et af de vigtigste kriterier for mig personligt. Her nævner jeg ikke engang de økonomiske besparelser på vaskefaciliteterne. dette afsnit er længe blevet fjernet fra listen over udgifter.
  • Udjævner hudtonen og giver et sundt look. Hvad nogle masker ikke har opnået, gør dette værktøj med et brag!

_________________________ Soda og salt skræller af hudorme __________________________

Opskrift: bland soda og salt i forholdet 1 til 1, det vil sige 1 ske salt og 1 ske sodavand, fugt let med vand og påfør på problemområder.

Efter skrælningen beroliger jeg min hud med Vichy eller Lyarosh termisk vand. Jeg kan godt lide den første mere, det lindrer betændelse hurtigere.

Derefter anvender jeg jojobaolie, enten mandelolie, i sin rene form på ansigtet eller beriger cremen.

Efter denne slags skræl er masker til ansigtet, hjemmelavet eller købt mange gange mere effektive..

Livshack: For ejere af følsom hud såvel som et udtalt vaskulært netværk vil denne metode virke barbarisk og ikke forgæves. Derfor skal sammensætningen påføres lokalt på områder med sorte prikker uden at påvirke resten af ​​ansigtet..

Resultat efter skrælning af bagepulver med salt.

Desværre er lyset i badeværelset ikke så lyst, ikke desto mindre er resultatet mærkbart, hudfarven er blevet glattere, pigmenteringen er faldet såvel som hudorme. Og det vigtigste for mig er ikke tør hud!

I ansigter til hjemmet foretrækker jeg ler, et stort udvalg af ler, jo større jo bedre.

Indtil videre har jeg prøvet hvide, sorte, blå og lyserøde ler fra MedicoMed. Ikke skånet den velkendte Blue Clay på kornblomstblåt vand fra Granny Agafia.

Ler er tidskrævende, og nogle gange er det en beskidt forretning, dråber kommer ofte på tøj. Derfor kræver sådanne masker meget mere tid, og sodavand er et glimrende alternativ og udtrykkelig metode..

Mine andre ansigtsplejeprodukter:

______________________ Dybrensning af hår (skrælning af hovedbunden) _______________________

En af mine foretrukne anvendelser af bagepulver er at eksfoliere hovedbunden..

Opskrift: En knivspids bagepulver tilsættes til en let shampoo, jeg bruger Agafia's Thick.

Påfør i 30 sekunder - 1 minut, indtil let prikken. Skyl med vand, påfør shampoo igen, skyl og skyl håret med en opløsning af æblecidereddike og vand (i 1 liter, 1 spsk vand).

Efter proceduren anvender jeg hårbalsam, og når den tørrer, smører jeg enderne med Macadamia-olie..

Resultat: hovedbunden trækker vejret! Dette kan sammenlignes med fornemmelserne efter rensning af ansigtet, porerne åbnes, huden føles frisk. Håret er rent over hele længden, men ikke til det punkt, der knirker!

Mit hår er naturligt tyndt og skørt, så dyb rengøring er altid stressende for dem. Derfor kan jeg ikke lide hårde shampooer, jeg bruger dem udelukkende inden jeg farver mit hår eller glaserer mit hår derhjemme.

Hvad længden angår, åbner hårvægten sig stadig lidt, du skal bruge en balsam.

For elskere af oliemasker er dette et uundværligt værktøj.

Jeg har prøvet lerskaller, men disse forsøg mislykkedes. Leret vaskes ud af håret i meget lang tid, hovedbunden er i sidste ende uvasket med en hvid belægning. Måske gjorde jeg noget forkert, men jeg kunne godt lide metoden med sodavand meget mere..

Det er især effektivt efter en sådan procedure at anvende nikotinsyre til hårvækst eller et andet middel, der påføres direkte i hovedbunden..

Skade: Hyppig vask med bagepulver er kontraindiceret, da det nødvendige beskyttende lag af talg er skabt på hovedet. Ved aktiv vask vaskes dette fedt ud og har ikke tid til at akkumulere og derved tørrer huden ud.

Jeg har dog venner, der er glade for at bruge aggressive midler til personlig pleje uden konsekvenser, aktivt gnide deres ansigt og krop med en vaskeklud, vaske deres hår med hårde shampooer.

_________________________ Sodavand til styrkelse af negle _________________________

I over et år nu har jeg lavet uklippet manicure med en 15 sekunders Sally Hansen-fjerner. I denne henseende tørrer neglebåndet hurtigt op, så der er behov for gode håndbade før proceduren..

Til 0,5 liter vand tilsættes 1 spsk. l. sodavand og 1 spsk. salt (fint havsalt eller mad). Hvis det ønskes, skal du droppe et par dråber æterisk olie på salt og blande med vand eller et par dråber citronsaft.

Du kan tilføje et par dråber jod for at styrke dine negle lige så godt..

Når tiden er kort, blander jeg kun salt og sodavand. Resultatet er ikke værre. Huden damper godt, så det er en virkelig fornøjelse for mig at anvende fjerneren.

Sodavand beroliger perfekt huden, hvidgør neglepladen og reducerer pigmentering på hænderne.

Efter badet og fjerneren er det meget vigtigt at påføre olie på neglene. Min favorit ikke lige nu er mandelolie og jojobaolie.

Negle dagen efter manicure. Jeg tager en midlertidig pause, jeg hviler mine negle og vokser.

I de sidste par måneder har jeg lidt med min neglebånd og dens hurtige vækst, der opstår vanskeligheder med manicure. Ikke desto mindre fandt jeg nu endelig den perfekte mulighed for en trimløs manicure..

Efter sådan pleje kan du sikkert lave gelpolish! Jeg gør det derhjemme, lakker fra Aliexpress.

_______________________________ Sodavand til vægttab ______________________________

Opskrift: 200-300 gram bagepulver pr. Badeværelse, 200-300 gram havsalt, hvis det ønskes, 2-3 dråber æterisk olie. Den essentielle olie skal tilsættes saltet. I sig selv opløses etere ikke i vand, så de har brug for en katalysator for, at reaktionen kan starte. Piger, der ofte og aktivt bruger olier, er kendt, men for begyndere kan dette være et problem.

Det anbefales at ligge i et sådant bad i 20 minutter og derefter skære kroppen ned.

Sodavand, kropsindpakning og lignende procedurer, der fjerner vand fra kroppen, skal du drikke væsker så ofte som muligt.

Desværre siger ingen, hvad problemet er med en sådan procedure, og hvad konsekvenserne kan være..

Bade er kontraindiceret for problemer med blodkar. Opvarmer vi vores krop kunstigt for at slippe af med overvægt? Selvfølgelig ikke! Fra overskydende vand.

Absolut sammen med vand fjernes en masse toksiner og andre ubehagelige ting, stofskiftet forbedres, men.

Vandpåfyldning er et meget vigtigt punkt, der ofte overses..

Kan du huske saunaer, bade, tyrkisk bad? Spaen tilbyder altid te eller vand efter at have forladt badet. Og dette vand drikkes "med et brag", for hvor meget vand har der strømmet under broen i bogstavelig forstand af ordet fra kroppen. Jeg er stadig en vanddrikker, så jeg drikker meget væske efter sådanne procedurer.

Sodavand er annonceret som et vægttabsprodukt. Efter min mening er dette en helbredelse af kroppen og eliminering af toksiner, som faktisk kan sammenlignes med en wrap.

Ikke desto mindre kunne jeg IKKE lide resultatet. Nogle gange kan du sjældent, sjældent ligge i et sådant badeværelse, men på en eller anden måde er der ikke noget specielt ønske. Strammes huden efter denne procedure? Nej, det er tørret.

Den svage YAKA kaffecreme klarede overhovedet ikke fugtighedsopgaven efter denne procedure.

Cream Bio-oliven fra Eveline reddede situationen, jeg tror, ​​at hans kaffe-avocado-bror gjorde det samme, men i det øjeblik var krukken allerede overstået, og jeg kunne ikke prøve.

I livet, for min vægt på 51-52 kg, er det almindeligt at tabe eller øge 1 kg på få dage. I dag drikker jeg mere vand, stofskiftet forbedres og accelererer, kilo går væk. Og i morgen er jeg slet ikke tørstig, og disse kg kommer tilbage. Vægt kommer og går.

____________ Brug af sodavand for at styrke immuniteten og forbedre fordøjelseskanalen ____________

Tak til Merag, der mindede mig om en anden lige så populær måde at bruge bagepulver på er at øge immuniteten og forbedre mave-tarmkanalens funktion..

Det lykkedes mig at prøve denne metode til at bruge bagepulver..

Opskrift: Soda drikkes kun på tom mave 30 minutter - 1 time før måltider. Det er bedre at begynde at tage sodavand med en dosis ved spidsen af ​​en kniv og gradvist bringe den til 1 tsk pr. Glas. Sodavand slukkes med varmt vand, og tilsæt derefter koldt vand.

Kurset varer normalt 1-2 uger. Nogen drikker 3 gange om dagen, men jeg drak kun 1 gang om morgenen.

Efter at have læst historierne om, hvor lækker sodavand der er på kroppen, kan jeg sige, at et almindeligt glas vand på tom mave før måltider og korrekt ernæring virker ikke værre!

Jeg bemærkede ikke en forskel i mavens arbejde, måske halsbrand begyndte at dukke op sjældnere, men det manifesterede sig også tidligere i perioder, hvor jeg spiste visse fødevarer eller spiste for meget.

Med hensyn til immuniteten var der ingen ændringer, desuden var der øjeblikke, hvor jeg blev syg uanset sodavand.

Min opfattelse er, at soda skal tages af mennesker, der lider af halsbrand, og som ønsker at tabe sig eller forbedre immuniteten, skal du drikke vand og grøn te, hvilket forbedrer stofskiftet og fjerner toksiner samt overvåger ernæring.

__________________ Soda behandling for blærebetændelse, pyelonefritis og trøske ________________

(udelukkende min ansøgning og erfaring, ikke for at blive betragtet som en instruktion)

Forfærdeligt sent opdagede jeg sodavand for kvindelige sygdomme!

Du kan læse om, hvordan jeg kæmpede med kvinders problemer i denne anmeldelse af stoffet Furamag.

Opskrift: Opløs 1-2 teskefulde bagepulver i varmt vand, tilsæt et afkog af kamille eller enhver anden antiseptisk og antiinflammatorisk urt, hvis det ønskes. I mangel af en sprøjte kan du bruge en stor sprøjte (naturligvis uden en nål).

Du kan tilføje et par dråber citronsaft og jod, men jeg er ligeglad med sådanne eksperimenter.

Indikationer: betændelse forbundet med urinvejsinfektion, blærebetændelse, pyelonefritis, trøske, ubehag.

Jeg bruger bagepulver til sådanne problemer, fordi selv nyresygdom påvirker det, der kommer ud gennem vores urinveje. Derfor betragter jeg det meningsløst at ignorere og antage, at hvis en ting gør ondt, så vil den ikke tilslutte den anden..

Forsigtig: Soda tørrer - det er ingen hemmelighed. Og vores mikroflora er meget følsom. Derfor skal det bruges uden fanatisme og starte med små doser..

Hvorfor netop?

Når jeg først er kommet til lægerne, tager jeg prøverne, jeg føler et let ubehag, du ved, den følelse, når noget "skærpes" indefra, og lægen siger til mig "Du er i orden, alt er normalt." Så i sådanne tilfælde er douching nyttigt. Når lægen ikke kan fortælle dig noget, viser testene ikke noget særligt, og du føler allerede ubehag, og at noget er forkert.

Jeg har længe givet op med særlige midler til intim hygiejne. Min favorit er tjæresæbe.

Jeg har læst anmeldelser om de mirakuløse midler til intim hygiejne med SLS. Hvordan vil det adskille sig fra den samme brusegel, hvis en almindelig SLS naturligvis ikke har den alkaliske balance, som vores "indre verden" har brug for.

For ham og hende.

Det er ingen hemmelighed, at trøske er den slags infektion. Desuden forekommer det ganske ofte på grund af betændelse og på grund af brugen af ​​antibiotika. Den samme skæbne overhalede mig igen efter blærebetændelse.

Og nej, muligheden "at drikke ukrudt" fungerer ikke her. Jeg har altid to tanker om mennesker, der med blærebetændelse tilbyder at drikke ukrudt, de siger, det hjælper dem:

1. Dette er glade mennesker, der ikke rigtig ved, hvad det betyder at være syg som kvinde.

2. Disse er stadig masochister.

Undskyld, kære piger, men der er ingen tredje mulighed. Enhver, der har oplevet disse helvede smerter ved, hvilket sted græsset er her! Urter er gode efter eller før, til forebyggelse, men ikke under!

Hvorfor er jeg alt dette? Og til det faktum, at begge partnere skal behandles med trøske, kommer soda til undsætning her. Ja, ja, ikke alle mænd vil frivilligt kærtegne sig i sodavand, men hvad kan du ikke gøre for kærlighed?

Desuden kan de også blive syge og endda tolerere denne sygdom, de har det bare ikke så mærkbart.

Derfor, for ethvert ubehag, er det værd at tilføje en knivspids sodavand og sprøjte, det vil ikke være overflødigt.

____________________________ Blødere tænder med bagepulver ____________________________

Uanset hvor hvid og endda tænderne er, stræber vi stadig efter perfektion. Jeg blev også overhalet af en sådan skæbne og ønsket om igen at gøre mine tænder lysere.

Opskrift: Påfør en knivspids bagepulver på en fugtig tandbørste. Soda reagerer meget hurtigt på interaktion med vand, og det kræver derfor ikke yderligere handlinger.

Resultat: for min følsomme emalje er dette en anden gang at "lave mine tænder". Alligevel er der intet bedre end en god blegepasta, såsom Rocs "Oxygen Whitening" og lignende. Føles mærkeligt efter brug af bagepulver til at gøre tænderne lysere. Derudover er min emalje meget følsom, og efter sådanne folkemedicin, og jeg prøvede også aktivt kul, er følelserne af udvasket calcium simpelthen enorme.

Det ser ud til, at der er en følelse af renhed, men der var ingen hvidhed og nej. For mig er dette en god rengøring, men i dette tilfælde kan du købe almindeligt tandpulver og bruge det 1-2 gange om ugen. Det koster $ 0,5-1 på vores apoteker, nok i 1-2 år, forbruget er meget økonomisk.

Mine måder at holde tænderne hvidere:

1. Velvalgt pasta. Og dette er individuelt. For eksempel passer Splat-tandpastaen, så elsket af mange, ikke mig. Et godt alternativ er Sensodyne, men favoritten er Lacalute White, før Lakalute Asset var god, men nu er det gået dårligt. Det behøver ikke at være en dyr pasta, de vigtigste kriterier er friskhed, rensning og blegning.

Colgate og Blend-a-med har ikke været egnede til mine tænder, siden de begyndte at dukke op i hylderne i enhver butik. Deres kvalitet er bestemt dårligere end for 15 år siden..

Enhver tandpasta, der ikke øger emaljens følsomhed, vælges individuelt i overensstemmelse med ikke kun tændernes egenskaber, men også med fluormætning i det område, hvor personen bor.

2. Regelmæssige besøg hos tandlægen

3. Et minimum af slik, et maksimalt antal frugter og tørrede frugter. Tandfarven bliver mørkere med lysets hastighed efter chokolade og slik!

4. Te og kaffe gennem et sugerør. Dette er ikke en vittighed, og det fungerer! Jeg har en pose engangsstrå i mit arsenal, som jeg aktivt bruger, når jeg drikker te eller kaffe derhjemme. Det betyder ikke noget grønt eller sort, emaljen mørkner ikke værre end en ryger.

__________________________ Behandling af ondt i halsen med bagepulver ___________________________

Opskrift: 1 tsk. sodavand, 1 tsk. salt. i et glas vand kan du tilføje et par dråber jod.

Et gammelt og tidstestet middel, som jeg ofte ignorerer og kun bruger, når det virkelig klemmer. Meget hurtigere at sprøjte med Jox og løbe på arbejde! Men forgæves er forskellen og resultatet indlysende.

I de sidste par år bruger jeg i stigende grad folkemetoder, da medicin ikke længere giver det samme resultat som før, deres kvalitet forringes hvert år, og kroppen bliver brugt mere og mere..

For mig er den største fordel ved dette værktøj dets tilgængelighed. For nogle folkemusikopskrifter skal du gå på apoteket eller danse med en tamburin til madlavning, alt er anderledes her!

Jeg håber, at min erfaring var nyttig og nyttig i hverdagen, personlig pleje såvel som i den vanskelige kamp mod sygdomme.

Mine hårplejeprodukter:

Min favorit og ikke rigtig balsam og hårmasker:

Vask med sodavand

Tilmeld dig for at give en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Jeg bruger bagepulver og citronsyre til at lave en "pop", der øjeblikkeligt fjerner hudorme og giver en blegende effekt. Jeg blander ingredienserne med en hastighed på 4 dele sodavand og 1 - citroner, eller bedre - frisk juice, tilsæt vand, blandingen begynder at boble og "skyde". På et vådt ansigt smurt med en gel til vask med en blød svamp påfører jeg en pop og tørrer den i en cirkulær bevægelse. Det viser sig ret godt - de tilstoppede porer åbner, alle de grimme ting fjernes fra dem. Men husk, blandingen er aggressiv, anbefales ikke til sart og særligt følsom hud, det kan forårsage afskalning, kløe og usund rødme..

Jeg bruger sodavand som hjemmeskrælning. Hvis det ikke bruges ofte, skader eller tørrer det ikke huden ud. Det er nok at bruge bagepulver en gang om ugen sammen med den sædvanlige gel eller mælk til vask.
Nogle gange laver jeg en sodamaske. Jeg blander simpelthen en spiseskefuld bagepulver med vand og anvender blandingen på huden. Efter tørring vasker jeg ansigtet og anvender en nærende creme.
Huden efter en sådan procedure er blød og glat.
På enkeltudslæt anvender jeg en blanding af sodavand og hydrogenperoxid. Blandingen af ​​disse komponenter tørrer bums meget hurtigt ud, og den heler.
Hvis den påføres før sengetid, forsvinder bums næsten om morgenen..

Soda er et glimrende middel fra kosmetologi derhjemme, jeg er klar til at synge odes til hende for evigt, hvilket jeg ikke gør med hende, nu vil jeg fortælle dig, hvordan man kan besejre grimme blærer, pustler, betændelse, chirias.
Men først og fremmest, uanset den vidunderlige sodavand, er det værd at vide, at seborrhea primært er en krænkelse af den hormonelle baggrund, forsømmelse af fede og søde fødevarer, en stressfaktor, krænkelse af hygiejnen.
Uden at forstå disse punkter kan du altid sidde fast i en cirkel: inflammation-bums-behandling. Jeg fortæller dig, hvordan det fungerer: spis på bussen, hold fast i de beskidte gelændere, og fjern derefter dit hår, rørende dit ansigt og voila, du bringer snavs, bakterier, tilstoppede kirtler ind med bare en let bevægelse af din hånd. Her udelukker vi enhver berøring af ansigtet og så videre..
Min favorit sodavand.
Sådan får du perfekt, mousserende hud på et budget:
Jeg kan godt lide at blande sodavand med flydende sæbe og forsigtigt gnide det T-formede område af panden og næsen. Foretag lette klappebevægelser, ikke mere end 2 minutter. Skyl derefter af og fugt med en fedt fløde.
Huden er straks ren, frisk. lidt rødlig, og du skal ikke være bange.
Jeg kan også godt lide æggeblommen MASK. Opskriften er simpel 1 tsk bagepulver og æggeblommen af ​​et stort kyllingæg. Ansøg i 20 minutter.
Bliv smuk i enhver situation!

Træt af den ubrugelige kamp mod acne med dyre cremer besluttede jeg af desperation at prøve almindelig bagepulver - et meget billigt og overkommeligt middel. Jeg kan straks sige om profferne. Soda renser huden godt, fjerner små bumser, hudorme, al slags forurening, renser porerne. Jeg påførte det ikke kun på ansigtet, men også på andre dele af kroppen.
Alt ville være fint, men forfærdelig tørhed og en stærk følelse af tæthed vises straks. Efter rengøring med sodavand tog det lang tid og fugtede huden med forskellige cremer.
Men Internettet - vores ven, foreslog mig en række effektive metoder, der bruger den samme sodavand, men undgik denne forfærdelige bivirkning i form af tørhed og tæthed. Du kan blot tilføje sodavand til skrubber eller skræl som en tilføjelse til hovedsammensætningen og anvende på den sædvanlige måde.
Det var ved at skifte til denne metode, at jeg selv fandt den optimale løsning i kampen mod acne.
Hvis hun havde brug for at slippe af med acne over hele kroppen, tog hun varme bade med sodavand og havsalt. Jeg tilføjede sodavand (150 g) og havsalt (300 g) lige til et fuldt bad, men du skal være i sådant vand ikke længere end 15 minutter. Det er bedre at gøre dette om natten, da søvn hjælper med at konsolidere resultatet..

Soda er et meget overkommeligt, simpelt produkt. Men hvis hun ryddede helt af acne, ville hun ikke have en pris. Alligevel er der kun brug for sodavand til generel rensning af ansigtets hud. Jeg skræller periodisk med det: fedtindholdet i T-zonen falder, små bumser tørrer ud, sorte prikker forsvinder. Alt dette sker ved regelmæssig brug. Men det er ret stressende at lave forskellige masker med sodavand, samme skrælning. Jeg har haft acne i lang tid. For at fjerne en enorm mængde udslæt fra ansigtet bruger kosmetologen fysioterapi, flydende kvælstof osv. Og sodavand er et praktisk værktøj.

Sodavand er blevet udbredt i alle områder af vores liv, inklusive det bruges til acne. Bagepulver har en række gavnlige egenskaber - antiinflammatorisk, lindrer kløe og rødme, kan have en tørrende virkning på acne og reducere den fedtede hud, har gode blegningsegenskaber. Det ser ud til, at sodavand bare er en gave, men desværre er det ikke. Sodiumhydrogencarbonat, som det kaldes på videnskabeligt sprog, er alkali, og alkali kan have en negativ og endda destruktiv virkning på huden, sandsynligvis når den ikke vævsnekrose, sodavand er stadig en svag alkali, men dermatitis i kontakt kan opnås. Derfor, hvis du beslutter dig for at eksperimentere, er det bedre ikke at anvende en koncentreret opløsning, men at tilføje sodavand til ansigtsmasker. Men selv i sammensætningen af ​​masker tørrer den og svækker huden, for at undgå dette skal ingredienser tilsættes masken for at blødgøre virkningen af ​​sodavand. For eksempel kefir, smør, honning osv. Masker med natriumbicarbonat bør ikke udføres med hudlæsioner eller åbne sår, og med acne er de konstant, så du skal være forsigtig. Jeg tror, ​​at sodavand, som et middel mod acne, er mere egnet til mandlig hud, tynd teenage- og kvindelig hud, det er mere sandsynligt at skade.

Regelmæssig bagepulver er fantastisk til at rense porerne og forhindre acne. Det er umuligt at bruge ren sodavand, da det kan skade huden og danne mikroskrammer. Derfor prøver jeg at blande det med andre ingredienser og ikke bruge det mere end 2 gange om ugen (onsdag og søndag).
Min yndlingsopskrift: 1 tsk bagepulver + 1 tsk honning. Du skal tage flydende skat. Jeg blander ingredienserne i min håndflade og påfører jævnt på mit ansigt. Derefter udfører jeg en ansigtsmassage med klappebevægelser i 20-25 minutter. På grund af honningens klæbrighed renses porerne dybt. Så vasker jeg ansigtet med varmt vand. Ansigtet er renset, der er ingen tørhed, tæthed, huden er meget jævn og glat.
Jeg tilføjer også nogle gange lidt bagepulver til vaskegelen. En sådan anvendelse giver dig mulighed for forsigtigt at slippe af med keratiniseret hud.
Når jeg bruger sodavand + vand, tørrer min hud lidt.
Også kan jeg godt lide at bruge bagepulver + knust havregrynopskrift. Rensning er blød, huden bliver fløjlsagtig og jævn.
For at se et positivt resultat skal du udføre disse procedurer systematisk..
Pleje skal være permanent, da kun på denne måde kan du opnå varige resultater i behandlingen af ​​problemhud.

Indtil videre har ingen stillet spørgsmål. Dit spørgsmål vil være det første!

Sodavand mod hudorme


Dog kan den aggressive virkning skade huden, så den skal påføres meget forsigtigt..

Indikationer for en soda-salt ansigtsmaske

Soda + salt ansigtsmasken har indikationer i hvilke tilfælde det effektivt hjælper med at håndtere hudproblemer i ansigtet:

  • med fedtet hud
  • med acne
  • fra sorte prikker;
  • med alvorlig tilstopning og forurening af porer.

Og på samme tid er salt og sodavand til ansigtet to meget aggressive ingredienser, der kan korrodere og forbrænde huden. For at forhindre dette sker skal du kende reglerne for brug af denne maske..

Følg disse retningslinjer for at rense dit ansigt med bagepulver og salt.

  1. Det er strengt forbudt at bruge denne maske med følsom, tynd hud med tæt tæt på kapillærer til hudoverfladen med sygdomme i kredsløbssystemet, med åbne skader og sår i ansigtet med svær betændelse.
  2. Inden du påfører masken på dit ansigt, skal du teste den på huden på dit håndled. Hvis du føler en stærk brændende fornemmelse, og efter vask vises der røde udslæt eller kløe på huden, kan du ikke gøre denne maske.
  3. Hvis du er bange for at skade din hud, kan du først tørre dit ansigt med olivenolie, men ud over at beskytte det forhindrer det dyb penetration af sodavand og salt i porerne og forstyrrer renseprocessen.
  4. Det anbefales at anvende masken med masserende bevægelser med fingerspidserne, som en skrubbe.
  5. Du kan anvende den tilberedte blanding udelukkende på hudorme eller andre problemområder i ansigtet..
  6. Det er nødvendigt at vaske en sådan maske af med varmt og derefter med koldt vand..
  7. Efter masken skal du påføre en beskyttende, antiseptisk eller anden nærende creme på huden..

Hvis disse anbefalinger følges, vil sodavand og salt på huden have en mild, ikke traumatisk, men terapeutisk virkning..

De bedste sodavand og saltmaskeopskrifter

Enhver salt- og sodamaske skal fremstilles i nøje overensstemmelse med opskriften, så der ikke er komplikationer..

  • 1. Klassisk maske soda + salt

Tilsæt en lille mængde vand (1 tsk) til gelen til vask (2 spsk), slå sammensætningen i et skum. Tilsæt en knivspids salt og bagepulver.

  • 2. Oliven hudorm maske soda-salt

Rør lige store mængder salt og bagepulver, fortynd det til det er tykt med et par dråber olivenolie.

  • 3. Maske sodavand + salt med babysæbe

Riv babysæbe, hæld (2 spsk spåner) med kogende vand (1 kop), tilsæt salt og bagepulver (knivspids), omrør grundigt.

  • 4. Aggressiv peeling maske soda + salt

På våd hud skal du anvende skiftevis så og derefter sodavand, gnid dem over ansigtet med fingerspidserne.

  • 5. Blid afskalningsmaske soda + salt

Vask dit ansigt med babysæbe, så skummet forbliver på huden. Bland små og lige store mængder salt og bagepulver og drys kun let på ansigtet med resterne af sæbeskum.

  • 6. Masker soda + salt med fløde

Tilsæt en lille mængde vand (en teskefuld) til gelen til vask (2 spsk), slå sammensætningen i et skum. Tilsæt en knivspids salt og bagepulver og en teskefuld fugtighedscreme.

  • 7. Maske soda + salt med barberskum

Bland salt og bagepulver (hver teskefuld) og fortynd med godt barberskum, indtil der dannes en cremet konsistens.

Denne rensende hjemmelavede sodavand og saltmaske er et billigt kosmetisk produkt, der ved regelmæssig brug magisk kan omdanne din hud og aflaste dig fra så alvorlige hudproblemer som komedoner, acne og fedtet glans. Glem ikke at tage alle kontraindikationer og anbefalinger i betragtning, når du bruger denne maske - og din huds renhed er garanteret.

Artikler Om Acne Geler