Prøvesamfund

Hej til alle kosmetologer!
Dette er mit første indlæg. Mit navn er Anya, jeg er 26 år gammel. For omkring 5 år siden begyndte jeg at have alvorlige (efter min mening) hudproblemer. Hun blev meget fedtet, porerne begyndte at tilstoppe, og som et resultat dukkede acne, hudorme, hudorme op. Jeg pressede dem ud, men situationen blev kun mere kompliceret. Jeg vil bemærke, at jeg spiste helt forkert: bagt, slik, fed, røget, salt. Jeg røget. Drak kaffe og stærk sort te. Nu forstår jeg mine største fejltagelser, og jeg prøver ikke at gentage dem maksimalt..
Nu efter masser af afprøvede kosmetik har jeg blandet hud, dehydreret, T-zonen er fedtet, bumser dukker op fra tid til anden, nogle gange skræller huden. Det ser ud til, at jeg overdrev det med for hårde midler (med alkohol).
Når jeg gik gennem kosmetikens åbne rum, stødte jeg på gode anmeldelser om Uryage-kosmetik, Hyseac-serien, og besluttede at prøve det. Jeg købte det på apoteket. Mine øjne flygtede fra en enorm række af denne kosmetik, men sprøjtede ikke på andre og købte, hvad jeg gik efter. Så:

1. Uriage Hyseac Masque Gommant Doux mild eksfolierende maske - Uriage Iseac blød eksfolierende maske.
Fra producenten: Eksfolierende gommage-maske krænker ikke hudens integritet, renser forsigtigt og effektivt. Indeholder helende, beroligende aktive ingredienser for at reducere ubehag. Blid rengøringsbase, ingen sæbe. Let at vaske af. Udglatter hudlindring, matter huden og forbedrer hudfarve.

Anvendelse: Uryazh Iseak som en maske - påfør et tyndt lag på ansigtet, lad det stå i 2 minutter, skyl derefter grundigt med vand uden at gnide. Kan bruges hver dag.
Uriage Hyseac, Uriage Iseac som gommage - påfør på fugtig, renset ansigtshud, masser forsigtigt i cirkulære bevægelser og skyl derefter med vand. Påfør 2 gange om ugen.

Fra mig: masken har en meget behagelig lugt (den minder mig om lugten af ​​forårsgræs!). Farven er lysegrøn. Konsistensen er cremet, hverken tyk eller flydende. Spredes let på ansigtet.
Den indeholder små syntetiske partikler, du kan se dem lidt på billedet..
De skader ikke huden. (Hvis det bruges som en skrubbe, tror jeg, det vil gøre lidt ondt). Jeg efterlader masken ikke i 2 minutter, men lidt længere. Jeg holder i 5 minutter. Det absorberer lidt. Jeg vasker det af med varmt vand. Vaskes let af. Efter vask er huden meget blød, fugtet, meget behagelig at røre ved.
Under min brug bemærkede jeg, at huden blev klarere, mere mat, huden blev forbedret, hudlindringen blev glattet.
Jeg tror, ​​jeg køber det igen.

2. Uriage Hyseac Emulsion Hydra Matifiante Hydra Matifying Emulsion - Uriage fugtgivende mattende emulsion til blandet til fedtet hud
Producenten lover en matteffekt på 12 timer, fugtgivende.

Fra mig: hvid creme, behagelig lugt, let struktur.
Jeg bruger denne creme efter lotion. Absorberes hurtigt. Tilstopper ikke porerne.
Åndbar hudfølelse. Mattering, men sandsynligvis ikke som vi gerne vil.

Bedømmelse: 4 (jeg vil gerne have mere)

3. Uriage Hyseac Gentle Cleansing Gel - Uriage Mild rensegel til kombination til fedtet hud
Fra producenten: Uriage Hyseac Mild rensegel giver dyb rensning af huden mod urenheder og overskydende talg. Gendanner mikroflora balance. Helbreder huden.

Ingredienser: ildkæmpeekstrakt, piroctonolamin, glycocol, termisk vand Uriazh 10%.
Ikke-comedogen, allergivenlig.
Rørvolumen - 150 ml

På egen hånd: næsten gennemsigtig gel med en meget behagelig lugt.
Skum ikke med det samme, du skal male lidt.
Renser perfekt T-zonen. Mine porer er meget renere, og som følge heraf er der færre nye betændelser. Efter vask er huden blød, ikke strammet, som f.eks. Clinique-håndvasken. Følelse af et rent, frisk ansigt.

4. Uriage Hyseac Lotion Nettoyante Sans Rincage No-Rinse Cleansing Lotion - Uriage Hyseac Lotion, der ikke kræver skylning
Fra producenten: Renser huden, fjerner effektivt urenheder. Beskytter mod miljøforurening. Gendanner mikroflora balance.
Aktive ingredienser: Fireweed ekstrakt, beskyttende kompleks, glycocol, termisk vand Uriazh 10% allergivenligt. Indeholder ikke alkohol, sæbe.
Ikke-comedogen. Alkohol fri. Ingen sæbe.
Anvendelse: Påfør om morgenen og / eller aftenen med en kosmetisk vatpind eller skive. Vask ikke af.

Fra mig selv: Jeg kunne godt lide det! Den indeholder ikke alkohol, så den svider ikke eller tørrer huden ud. Igen kan jeg sammenligne med Clinique tonic. Duften er behagelig. Huden efter den ånder med renhed, skinner. Hun er fast og velplejet. Efter denne tonic bruger jeg cremen fra dette indlæg som nummer 2.

5. Termisk vand Avene (Aven)
Fra producent: Avene Properties: Essentielt plejeprodukt til følsom hud. AVEN Thermal Water beroliger huden, blødgør den og skaber en følelse af friskhed og komfort. Sprayen bruges om morgenen som den første hudplejeprocedure inden påføring af dagcreme såvel som om dagen, hvis huden udsættes for aggressive påvirkninger (sol, kulde, vind, tørringsprocedurer) eller rødner, og også for at opfriske huden i tilfælde af træthed. Takket være dens beroligende, beroligende, antiinflammatoriske og antipruritiske virkning.
AVEN termisk vand kan også bruges til eksem, solerytem, ​​gluteal erytem hos nyfødte, couperose efter barbering og epilering, plastiske eller dermatologiske kirurgiske operationer for at fremskynde epitelisering.
Sådan bruges: Sprøjt AVEN termisk vand på overfladen af ​​ansigtet og / eller kropshuden i alle tilfælde, lad det stå et øjeblik, og blæk derefter med et serviet eller håndklæde.
Ingredienser: 100% rent termisk vand, indeholder ikke konserveringsmidler og parfumeadditiver.

Fra mig selv: Jeg har altid læst i blanke magasiner, hvordan stjerner altid bærer termisk vand med sig og ikke kan leve uden det. Hun redder dem simpelthen fra enhver situation! Generelt så jeg ikke noget specielt efter at have anvendt det. Måske forstår jeg ikke noget? Fortæl mig, hvem der er speciel i dette! Efter sprøjtning venter jeg som forventet et stykke tid og tørrer derefter af med en vatrondel, hvad der ikke er absorberet. Jeg føler ikke noget fugt. Især når jeg kommer hjem fra en gåtur, efter frost er huden på mit ansigt rød, tør og brænder. Jeg vil gerne roe mig ned med noget. Men ak og ah! Jeg sprøjter barnet i røvet for at fjerne irritationen. Det ser ud til at hjælpe!

Bedømmelse: mmm... 4 + (det hjælper barnet!)

For alle 5 midler betalte jeg 3.500 rubler på apoteket. Prisen for hvert produkt er ca. 600-700 rubler.

Jeg vil opsummere! Generelt kunne jeg godt lide kosmetik. Jeg vil især fremhæve masken. Om Aven, kan nogen rådgive?
I den nærmeste fremtid vil jeg skrive et indlæg om hvor mislykket mit forhold til Clinique var. Og jeg vil afsløre en lille hemmelighed: Jeg venter på en ordre fra Karel Hadek fra uge til uge! Jeg bestilte en masse produkter til problemhudpleje fra Karel Hadek, jeg vil prøve at skrive min mening. Hvem bekymrer sig, jeg hjælper gerne.
Jeg ønsker alle varme, forår og skønhed!

Uryage anmeldelser for problemhud

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme hud

Anthelios - nr. 1 i Rusland på anbefaling af hudlæger

Ergonomi og bæredygtighed med RADIUS tandbørster

Mød det unikke Intense Whitening Kit!

Sikker og effektiv pleje for dig og din baby

Urie - pas på den sarte hud hos babyer og babyer

Revitaliserende ansigts- og kropsbehandlinger med Gezatone-enheder

Aravia Professional - Spa-depilation, parafinbehandling, kropspleje

Avene DermAbsolu - Grundlæggende pleje af moden følsom hud.

Batiste - tør shampoo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og udstråling af din hud

CeraVe - Innovation til at styrke hudens beskyttende barriere!

Vinopure er en enkel og effektiv løsning til at fjerne hudfejl.

Modigt design og sindssygt behagelig spa-pleje i dit hjem

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Øjenvipperforstærker - Lange, voluminøse, tykke øjenvipper!

Filorga - formler inspireret af æstetiske medicinbehandlinger

GiGi - en kombination af naturlige ingredienser og produkter med høj bioteknologi

Guam - Naturlig italiensk kosmetik baseret på alger

Koreansk kosmetik til pleje af ansigt og krop

Førende laboratorium for professionel kosmetik i Israel

Hej til dine nye hjælpere - revolutionerende spiralarmbånd

Isdin er nummer 1-mærket i Spanien! Innovativ solbeskyttelse

Prøv japanske arkmasker af højeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilfuld linje med kosmetik til fyre, der ønsker at se godt ud!

Planteenergi til skønhedshår

Loreal Professional - Kilde Essentielle kilde til naturlig hårskønhed

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling til følsom hud nr. 1!

Mustela - sikker og effektiv pleje for dig og din baby
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - farvebeskyttelse i lyse nuancer

Nature's Bounty - Kosttilskud til støtte for din sundhed og skønhed

O.P.I - verdensledende inden for professionel neglepleje!

Orthomol - tyske vitaminer for dit helbred!

Balsam til tørre, sprukne og irriterede læber og hud

Foto - naturens kraft til dit hår!

Royer - naturlig kosmetik med 100% organisk snegleslim!

Hudkode - Kode til sund, smuk hud

Klinisk effektive medicinske kosmetik, der er en effektiv erstatning for kirurgi

Dr. Knude - 212 Bristled Pleasure!

Pålidelige dermokosmetologiske hudplejeprodukter til nyfødte, børn og voksne

Uriage - Age Protect - rynkekorrektion og udstråling

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Weleda Moisturizing Lip Balms omslutter dine læber i udstrålingen af ​​naturlig skønhed!

Opstrammende handling mod tegn på aldring

CORA - en kombination af naturlige ingredienser med den nyeste højteknologi

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHEDSCENTER
Anmeldelser af apotekskosmetik
Uriage
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • fem
  • .
  • 286
  • "

Ida Moskva | 07/13/2020 |

Dermatologisk sæbe Iseac 100 gr (Uriage, Hyseac)

Konklusioner: Stor sæbe til fedtet hud! en behagelig apoteksaroma, den tørrer virkelig, skummer godt, efterlader en følelse af absolut renlighed - det viste sig at være det, jeg havde brug for til min fedtede hud. Blev købt på udkig efter et stærkere produkt end min sidste gel til fedtet hud (Ducray) - og faktisk blev sæben mere effektiv!

Ida Moskva | 07/13/2020 |

Første vand Rensevand til børn og nyfødte 100 ml (Uriage, børns sortiment)

Konklusioner: Det var meget uventet, at løsningen mod nyfødte har en duft! Måske mit første apotek micellære vand med en ret udtalt aroma. Selve vandet er ikke-allergifremkaldende, ganske behageligt at bruge, men personligt kunne jeg ikke rigtig lide duften af ​​parfume.

Yulia Ryazan | 11.07.2020 |

Lille rejsendesæt Skumcreme 50 ml + Termisk vand 50 ml + Rensevand 100 ml + Fugtighedsmælk 50 ml (Uriage, børns sortiment)

Konklusioner: Dette vidunderlige sæt er ikke kun velegnet til rejser, men også til brug året rundt. Alle produkter er ideelt tilpasset til komplet pleje. Først renser vi huden med en skummende creme eller rensevand, fugtes derefter med termisk vand, og det sidste trin er mælk. Det er meget let og absorberes hurtigt og efterlader en diskret duft. Ingen af ​​fødevarerne forårsagede rødme eller allergi. Tværtimod er hudtilstanden forbedret markant, og jeg overvejer at købe versioner i fuld størrelse.

Anna Moskva | 10.07.2020 |

Uriazh 150 ml termisk vand (Uriage, Eau thermale)

Konklusioner: Dette er ikke første gang, jeg tager det, fantastisk. Jeg bruger det altid og overalt. Og i lang tid.

Anna Moskva | 10.07.2020 |

Jin-fi Gel til intim hygiejne 500 ml (Uriage, intim hygiejne)

Konklusioner: Jeg tog en stor pakke fra anmeldelserne og fortryder det ikke. Økonomisk forbrug. Meget behagelig, delikat, neutral lugt. Efter brug, en følelse af friskhed og ingen irritation.

Anna Moskva | 10.07.2020 |

Iseac 3-Regul Universal pleje 40 ml (Uriage, Hyseac)

Konklusioner: Jeg kunne ikke lide denne creme. Min hud er fedtet, så efter at have brugt denne creme skinnede mit ansigt som en pandekage, og der var en ubehagelig følelse af "film" på mit ansigt.

Yusupova Louisa Vyshny Volochek | 09.07.2020 |

Termisk vand Uriazh 150 ml (Uriage, Eau thermale)

Konklusioner: For at være ærlig er dette mit første termiske vand. Og jeg kunne virkelig godt lide det, det opdateres perfekt, beroliger. Vil altid være på min indkøbsliste nu.

Zhidayeva Natalya Nikolaevna Samara | 07/08/2020 |

Iseac 3-Regul Universal Foundation SPF 50, 40 ml (Uriage, Hyseac)

Konklusioner: Jeg forsøgte at anvende denne creme og vaskede den straks af.
På trods af at de skriver - en universel tone, er den slet ikke universel. Jeg har lys hud. Jeg tager normalt de letteste nuancer af foundation. Efter påføring af denne creme dukkede en rød maske op i ansigtet, også med en blank glans.
Tekstur er ret tæt. Duft - som hele Iseak-serien, kunne være mindre intens (men du kan udholde).
Versionen i fuld størrelse skal først bestilles efter sonden, så der ikke er skuffelser.

Khokhlova Ekaterina Moskva | 07/08/2020 |

Rensende skummende olie 500 ml (Uriage, Hygiejne Uriage)

Konklusioner: Fantastisk produkt! Efter brug er huden glat og føles ikke stram. Dejlig lugt.

Anastasia Kaluga | 07.07.2020 |

Cleansing Foaming Cream 50 ml (Uriage, Eau thermale)

Konklusioner: Skummer godt, renser huden. Blødt skum. Jeg vil bestemt købe det i stort format. Jeg havde en mini-version fra sættet.

Anastasia Kaluga | 07.07.2020 |

Rensende skummende olie 50 ml (Uriage, Hygiejne Uriage)

Konklusioner: Jeg havde olie i sættet. Anvendes om vinteren til ansigtet. Meget blød, delikat. Velegnet til alle hudtyper om vinteren. Jeg fik ikke porer. Fedtet hud har ikke nok rensning selv om morgenen, især om sommeren i varmen.

Potrashkova Tatiana Samara | 07.07.2020 |

Depiderm dagpleje mod alderspletter SPF 50+, 30 ml (Uriage, Depiderm)

Konklusioner: En prøve af cremen fulgte som en gave med ordren. Og meget praktisk. Jeg testede det på en cykeltur i den brændende sol hele dagen, nemlig fra 11 til 20 timer. Solen skinnede i mit ansigt hele dagen. Ikke et strejf af solbrændthed eller alderspletter. Om morgenen er ansigtet stadig det samme lys. I en bestemt alder begyndte alderspletter at dukke op i ansigtet, så jeg prøver slet ikke at dukke op i solen. Cremen er bare frelse. Strukturen er meget lys, dækker ikke huden med en hvid klæbrig film. Huden efter den er meget blød, behagelig og skinner ikke. Det er ikke i konflikt med dekorativ kosmetik, ruller ikke ned som bolde. Jeg vil bestemt bestille den i fuld størrelse. Jeg kan varmt anbefale.

Uriage - anmeldelser om kosmetik

Anna
Samara gæst

Gav mig et mini-format af Iseak blød rensegel. Gelen er designet til blandet / fedtet hud, min hud er normal. Okay, jeg besluttede at prøve det. Gelen klæber godt. renser ganske fint, efter en uges brug blev der ikke mærket nogen skrælning på min normale hud, men jeg vasker mit ansigt med det kun om morgenen. Det ser ud til, at jeg kunne lide det, jeg begyndte at læse kompositionen, og skuffelsen kom, i kompositionen på 3. pladsen er natriumlaurethsulfat. Så piger holder i tankerne.

Maria
Odessa gæst

Jeg har brugt denne gel til vask i 4-5 år! flaske 400 ml. det er for sanserne. hud kan endda være til babyer) mens jeg vasker mit ansigt, vasker jeg også mascara af med dem. øjnene brændte aldrig, øjenvipperne faldt aldrig ud. Jeg tager også ofte denne gel med på ture. T. k er skrevet Face t Body. og samtidig en stor volumen + kvalitet! meget glad!

Lilje
Kiev gæst

en kosmetolog udnævnte mig til en række uriazh for 3 år siden, cremen med ana syrer er bare super! dagcreme matter huden lidt og lukker porerne, gelen til vask er meget blød og duften er behagelig. så fik jeg ordineret en serie fra NUX, så brugte jeg bioderm i et år, huden skiftede, regelmæssigt drysset (((jeg løb til apoteket i lang tid uden tøven igen for min elskede Uryazh. Jeg råder dem, der har acne! Jeg går ikke til en kosmetolog i et år) det vigtigste er at tage sig af mig selv regelmæssigt ! Jeg vil også have en tonic - sommeren er på næsen.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 14 Nej 0

Olga
Peter

Jeg stødte på denne kosmetik ganske ved et uheld. Sprukne læber og sælgeren på apoteket rådede denne balsam. Den næste dag var der næsten intet ubehageligt på læberne. fem+!!

Før det ødelagde jeg min hud meget godt med Mary Kay-kosmetik. Jeg brugte det for et par uger for 2-3 måneder siden. Huden er blevet tør og sååå modtagelig for alt. Der var intet for mig at gendanne! Indtil jeg besluttede at prøve Uriage Tolederm creme. Det er meget tæt i struktur. Men samtidig absorberes det i huden og forbliver mat og fløjlsagtig! Ingen rødme observeres, ansigtet er planeret. Nu vil jeg købe nogle rensemidler. Meget glad!

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 9 Nej 1

Olga
Sankt Petersborg gæst

om Uriage kosmetik den 13. maj 2012

Tilfældigvis omdirigerede en ven Iseac-linjen, fordi hendes følsomme hud og ansigt blev rødt, og jeg har kombineret - fedtet - hud, der er tilbøjelig til betændelse, der var en creme Iseac-omstrukturering, Iseac med ana og en Ku-hakevask, dette er bare et eventyr, jeg er så Jeg har ledt efter en creme, der ikke tilstopper huden i lang tid, for normalt er alt med silikone, og efter en uges påføring dukkede acne op, med Iseac er der ikke noget sådant problem. I stedet for tonic bruger jeg mycelial sebium fra bioderm. Jeg ønsker at købe et termisk bad, iseac maske og læbepomade.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 6 Nej 0

Skade
Sankt Petersborg gæst

Fra Uriazh forsøgte jeg kun fra iseac-linjen for problemhud med ANA-syrer. Nå, det er ikke rigtig effekten. på en C-klasse. la roche effaclar duo er bedre for mig. Efter ingen effekt fortsatte bekendtskabet ikke. selvom en ven bruger en fugtighedsgivende serie, og hun kan virkelig godt lide det. alt er individuelt, på apoteker skal du bede om prøver. Alligevel er apotekskosmetik ikke 150 re pr. rør. Det lykkedes mig at få noget neutralt som myceliumvand, i gode apoteker er der en masse prøver af Vichy, La Roche og andre. så for eksempel blev jeg hooked på la roche, der er meget kemi i det, men kemi er ikke så skræmmende kk os tv-maling.

Nastas
Moskva gæst

om Uriage kosmetik den 20. marts 2012

åh ja, jeg glemte at sige, at jeg også har Aqua Presy fugtighedsmaske. Fremragende fugtgivende, dette er førstehjælp til områder med tør hud

Nastas
Moskva gæst

om Uriage kosmetik den 20. marts 2012

Mit bekendtskab med mærket begyndte med Uriage Bariederm for læber. Det var midt om vinteren, læber sprækkede til blod og skrællede uophørligt. Dette middel forvandlede dem nøjagtigt tre dage til perfekt stand.

Så købte jeg Uriazh termisk vand i en spray. Min hud * havde nu * problematisk følsom hud med fedtet T-zone. Sprayen bragte hende i balance, tørfugtet, olieagtigt tørret. En ven har tør følsom hud, sprayen har også en fugtgivende virkning på hans hud. Ideel til overpulvering for et utroligt naturligt look

Derefter udvekslede hun pleje ved hjælp af Vichy og Payo helt for Uriage. Aqua presi øjencreme, Iseac ansigtscreme med ANA syrer og Iseac rensende lotion. Lotionen renser perfekt !! Cremen fjernede al betændelse, acne, udglattede huden. Det var en frelse for min hud, resultatet forbløffede både mig og mine bekendte, som jeg bare ikke havde prøvet før

Øjencremen var ikke imponeret. Jeg kan ikke sige, at huden omkring øjnene begyndte at se friskere ud, i det mindste var der ingen sådan visuel effekt som med Iseak-linjen, ligesom problemer)

Efter cremen med ANA er det værd at bemærke, at den allerede ikke-fedtede hud på kinderne er mærkbart tørret ud, i denne henseende blev cremen til følsom hud Uryazh Roselian købt. Hele mit liv led jeg af rødme på kinderne og ved siden af ​​næsen, i kombination med den vasostyrkende Askarutin, ventede effekten ikke længe. Huden er hydreret, silkeagtig og uden rødme

Sammenfattende vil jeg sige, at jeg helt skiftede til Uryazh, dette KUN mærke hjalp virkelig min hud, som jeg led hele mit liv. Jeg ønsker oprigtigt, at andre piger og kvinder finder sig i dette mærke

PS: i dag købte jeg en dermatologisk gel til vask og en supleance kropsmælk, jeg vil tale om dem lidt senere)

Uriage

Dermatologiske laboratorier Uriage repræsenterer mærket dermatokosmetik baseret på naturligt isotonisk og bakteriologisk rent vand. Den unikke koncentration af mineraler og sporstoffer gør Uriazh-vand til et glimrende middel til at passe huden hos nyfødte, børn og voksne: det beroliger, reducerer rødme, fugter og styrker hudens naturlige forsvarsmekanismer. Oplev kraften i Uriage Thermal Water! Uriage-kosmetik anbefales af hudlæger og børnelæger.

Nye anmeldelser

Vi råder dig til at læse:

Hjælp: vælg alt - Ctrl + A, kopi - Ctrl + C, indsæt - Ctrl + V..

Uriage gel til vask. Beriget dermatologisk gel, anmeldelser

God eftermiddag, Mikrushanochki! Elsker du apotekskosmetik? Jeg er meget! Jeg har allerede foretrukne mærker som Avene, men denne gang besluttede jeg at stifte bekendtskab med et nyt til mig, men allerede elsket af mange mærker Uriage. Og bekendtskabet begyndte med et universelt middel. Valgte Uriage dermatologisk vaskegel.

Jeg har en stor pakke på 500 ml, produktet holder i lang tid. Praktisk pumpe klemmer let gelen ind i hånden, kan bruges af et fem år gammelt barn.

Gelen indeholder, ligesom alle Uriage-produkter, termisk vand, der har en beroligende effekt på huden. Producenten hævder, at produktet er egnet til nyfødte, børn og voksne. Et universelt middel til hele familien.

SAMMENSÆTNING: Uryazh termisk vand, bløde overfladeaktive stoffer, frigivende komponenter, glycerin.

Dermatologisk gel til vask af Uriage, anmeldelser

På Internettet er anmeldelser af Uriage gel tvetydige, nogen elsker det og bruger det med glæde, og nogen klager over tør hud efter vask. Men for at kunne lide gelen er det nok at forstå et par regler og bruge det korrekt:

  • En nøglekomponent i alle Uriage O'Termal-formler er Uriage Thermal Water fra de franske alper, der fungerer som en naturlig fugtighedscreme til huden og har en unik mineralsammensætning svarende til kropsvæskens. Indholdet af mineralsalte i humant blodplasma er 9000 mg / l, og i Uryazh termisk vand - 11000 mg / l, og dette tal er dobbelt så højt som for ethvert andet termisk vand, der anvendes i moderne dermatologi. På grund af sin naturlige isotonicitet er Uryage Thermal Water ideelt kompatibelt med hudceller og forbedrer virkningen af ​​hver komponent i formlen.
  • Uryage-kosmetik er perfekt til både Moskva og andre russiske klimaer, du skal bare forstå, at det er bedre at bruge denne dermatologiske gel til kroppen. For en person blev meningerne opdelt i 2 lejre. For nogle er gelen fantastisk, mens andre klager over tørhed efter påføring. Da ansigtets hud er mere følsom, kan den reagere mere skarpt på salte i sammensætningen.

Hvad mig angår, prøvede jeg ikke gelen på mit ansigt. Jeg forstår slet ikke de midler, der passer til ansigt og krop på samme tid, fordi huden på kroppens dele er helt anderledes. Derfor bør midlerne være forskellige. Jeg bruger denne gel til kroppen. Mig selv og mit barn, og jeg er helt tilfreds med det.

"Det er sååå velsmagende," siger datteren: "Det lugter som havet.".

  • Hvis vi taler om egenskaberne ved shower gel, renser Uriage dermatologisk gel perfekt og omhyggeligt huden, irriterer den ikke og er velegnet til daglig brug. Takket være glycerol i sammensætningen danner det en hydrolipid film, huden forbliver hydreret. Et barns hud (vi er 5 år) reagerer også perfekt på gelen. Vi vasker med glæde, forkæler os med skum.

Konklusion: Uriage Dermatological Wash Gel er et fremragende produkt til badning og vask, inklusive meget små børn. Det eneste der måske ikke er egnet til at vaske ansigtets hud, men her er alt individuelt.

Omkostninger: omkring 1300 rubler. Som en badegel anbefaler jeg bestemt!

Meddelelse

der bruger "apotek" plejeprodukter til problemhud? Bioderma, effaclar k, Uriage, Avene. Del dine indtryk!

Kommentarer (26)

Jeg brugte engang Avene i lang tid (og så havde jeg alt af dette mærke), men ak, jeg bemærkede ikke nogen resultater.

Jeg har brugt Effaklar i lang tid, og nu bruger jeg Uryage dermatologisk gel (hvor 400 ml). Begge produkter er bare et mirakel for mig! Jeg bruger sidstnævnte af den grund, at det kan påføres området omkring øjnene. Derfor er det et must-have for mig. Selv makeupen efter festen fra anden gang fjernes fra hele ansigtet med et brag og irriterer ikke huden. Selvfølgelig tørrer huden ud. (men det tørrer op fra alle måder), men disse geler er stadig de bedste for mig. Og jeg kan lide Uryazh endnu mere for sin alsidighed. For kombineret hud er det det. Når alt kommer til alt er denne gel meget delikat, og fedtet, problemhud er bare meget følsom. Det skal rengøres med milde midler..

og hvilken slags Effaklar-produkter bruger du? Jeg har Uriage-cremer, jeg kan også lide dem! Jeg vil have et nyt produkt til vask! for at fjerne sorte prikker)

Gel kun til vask) Cremer kan ikke lide.

Jeg blev hentet på apoteket med ROC-kosmetik. Jeg var ikke bekendt med det, jeg forventede ikke nogen resultater, jeg var meget overrasket, da de dukkede op. Min hudtype er kombineret, nogle steder skræller den om vinteren, den strammer, så min tilstand blev betragtet som dehydreret. hvad de afhentede: rensning med purif-ak gel, blå tonic (lugten er vidunderlig!), emulsion til problem hud purif-ak om natten, hydra + creme til alle hudtyper for dagen. Resultatet ventede ikke længe: selv om natten noget- så tager du det op, om morgenen er alt næsten helet, betændelserne fra det regionale, så at sige, blev lokale. Fra den dag, cremen blev huden mindre fedtet, jeg formoder, at den var mættet med fugt og stoppede med at producere overskydende fedt for at smøre den dehydrerede hud med den. systemmåned. Så var der en periode med ondt i halsen, dårlig ernæring, dårlig søvn, hudtilstanden blev forværret, emulsionen forbedres natten over, men en ny vises stadig. Generelt kan jeg godt lide at prøve en ny og sidste gang i il de bot blev jeg forført af d r.jart +. Som en annonce: nu ændrer jeg hele systemet, pludselig vil du være interesseret i at prøve det uden at købe. Der er stadig produkter tilbage i lang tid =)

Med hensyn til andre lægemidler fra apoteket, som var på forskellige tidspunkter:
1) bioderma vask-meget skånsom, skummer godt, renser forsigtigt, jeg anbefaler, sund!
2) gel-sebium-måtten fra bioderma er en silikone-struktur, jeg matte ikke noget, mens jeg tørrede den, men min ven kunne godt lide det.
3) creme sebium-acne bioderma-olieagtig-for-slidt, påført om natten, ansigtet om morgenen, som en pandekage, helede lidt, men wow-effekten, som fra en stenemulsion, var ikke.
4) sebium ai creme fra bioderm - let tekstur, helede bumser, matteret, men så var der stadig regelmæssig ernæring, frisk luft (vandretur), god søvn.
5) mattende tonic fra aven-matter ikke noget =)

hvis jeg husker noget andet, skriver jeg =)

Tak for et så detaljeret svar) du bliver nødt til at se nærmere på ROC

I nogle apoteker (for eksempel på Tsvetnoy, som Rigla) blev der udført huddiagnostik og udvælgelse af Rock-produkter, så de giver prøver. Midlerne passede virkelig ikke mig, så det er godt, at prøverne var.

skal bestemt prøve.

effaclar k fra La roche mave er bare et mirakel, ikke et middel. Lyser og udjævner hudfarve. Fjerner perfekt inflammatoriske pletter.

ja, la roche posey har vidunderlige værktøjer

Og jeg kunne bare ikke bruge effaklar k på grund af lugten, han dræbte mig bare ((

Jeg havde en sonde i et rør - lugten er virkelig uhyggelig :(

Jeg har nu La Roche-Posay Physiologisk Cleansing Gel. Ikke dårligt i princippet. Jeg vil prøve Toleriane Softening Foaming Gel (til følsom hud). Hvem brugte?

Jeg brugte begge dele. Jeg kunne godt lide begge dele.

Avene kan virkelig godt lide termisk vand, jeg tager det hele tiden, især om sommeren. Plejeprodukterne var ikke imponerede.

Jeg bruger lejlighedsvis La Roche-Posey, Vichy, Uriage. glad, ikke værre end luksuskosmetik. micellar vand LRP - ude af konkurrence)

Forresten fik jeg en e-mail: La Roche-Posay har en forfremmelse nu
http: //www.laroche-p.

Og en ting mere: Når du køber et Toleran-produkt, La Roche-Posay termisk vand 50 ml som en gave

Termisk Aven og La Roche er begge gode, men Aven har mindre sprøjtning. Jeg kan godt lide Aven Klinans gel til vask, tørrer ikke, sorte prikker er mindre stål. Jeg prøvede også Bioderma Sebium-håndvasken, som heller ikke er dårlig, men den tørrer stærkere end aven

Jeg kan også godt lide Aven gel til vask, det tørrer ikke, det renser godt, i eksterne tilfælde vaskede det hele ansigt og øjne med det, tørrede absolut ikke huden omkring øjnene. Og det er bare VILDT ØKONOMISK!))))

Jeg køber Thermalka Aven konstant den dag i dag, jeg kan godt lide det.
Jeg kunne godt lide Hydrance Optimal Leger Avenovsky creme til dehydreret blandet hud før. Men Avenovskie vasker tørret, gik ikke.

Jeg kan godt lide det termiske vand Uryazh bedre. Der var en matte efaklar på én gang, jeg bemærkede ikke en særlig effekt.

og den termiske urin tørrer ikke huden?

Det tørrer ikke for mig (kombi, resten af ​​plejen er Decleor)

Og jeg kan stadig ikke finde noget bedre til rensning end metsilyarka fra la roche, fra payo og lancoma, mine øjne svir

Jeg bruger nu la roche-stilling (som ordineret af en hudlæge). Jeg bruger lyarosh pose efaclar-gel til vask, efaclar H creme til fugtgivende (ved udgangen af ​​2. måned lykkedes det mig at få venner med ham))) - Jeg stoppede med at gå som en oliepandekage), efaclar duo creme. resultat: på almindelige dage er betændelse ophørt med at dukke op (lige før de røde dage lidt helt), porerne ryddes og indsnævres. Jeg er tilfreds med resultatet. blik efaklar K.

Indbringende

  • 7 sundhedsnoter
  • 911 Din redningstjeneste
  • A-Derma
  • Abahustyle Kosmetik
  • Aleksandrov
  • Amerikansk besætning
  • ARAVIA Professional
  • Ardell
  • ArgaWay
  • Avene
  • BabyLine
  • Banna
  • Barbasol
  • Vær naturlig
  • Binturong
  • BIOAQUA
  • Bioderma
  • Biomed
  • BioMio
  • Blistex
  • Kropsbrud
  • Bosnisk
  • BRELIL Professional
  • C: EHKO
  • Cafe Mimi
  • Klubmand
  • Koncept
  • Konstant glæde
  • DeoNat
  • DEPILTOUCH professionel
  • DNC
  • Dr. dias
  • Ducray
  • ECHOS
  • EKOLATIER
  • EKEL
  • El'Skin
  • Elancyl
  • Elegance
  • Elizavecca
  • EO Lab
  • EPICA Professional
  • Estel Professional
  • ESTETISK HUS
  • Evinal
  • Farms Therapy
  • Farmstay
  • Filorga
  • Frenchi
  • Gehwol
  • Godefroy
  • Green Pharma
  • Glad abe
  • Impression Professional IP
  • INGRIA
  • INM
  • INDSIGT
  • Institut Esthederm
  • Usynlig
  • ISIS pharma
  • Johnny's Chop Shop
  • JUNO
  • Kaaral
  • KAYPRO
  • KEEN
  • Kerastase
  • KEYRA kosmetik
  • Klorane
  • KOELF
  • KONDOR
  • L'oreal Professionnel
  • Lador
  • LAKME
  • Lanopearl
  • Lapikka
  • LIBY
  • Lierac
  • Londa professionel
  • LovEcOil
  • MartiDerm
  • Matrix
  • Mr. Djemius
  • NailLook
  • Natura Siberica
  • NATURIA
  • Ny linje
  • Ninelle
  • NIOXIN
  • Nouvelle
  • NUXE
  • Okamura
  • Oleos
  • Ollin Professional
  • Organiske mennesker
  • Økologisk butik
  • Orofluido
  • Pasta del capitano
  • PETITFEE
  • Phyto
  • Planeta Organica
  • Proraso
  • Provok
  • Puressentiel
  • Lilla træ
  • QVS
  • R.O.C.S.
  • Genfødsel
  • Redken
  • Revlon Professional
  • Rinova
  • Kongelig møtrik
  • Savonry
  • Sytten
  • Hudlæger
  • SkinLite
  • Splat
  • Styx
  • Surgi voks
  • SVR
  • TaiYan
  • Topicrem
  • Tranini
  • UNICUM
  • URIAGE
  • VILTIG
  • Wella professionel
  • Wella SP (System Professional)
  • Wellice
  • Våd børste
  • Hvid linje
  • ALENUSHKA
  • Belevsky-produkt
  • Biocon
  • Beefrut
  • Granat
  • Demidov sjovt
  • Diveyevo
  • Live produkt
  • SUNDHED
  • FRA MUROM
  • Skønhedscafé
  • Sundhedskompas
  • BARK
  • Lecus
  • Leovit
  • Oil King
  • Medicomed
  • Neva Prestige
  • Petrodiet
  • Bedstemor Agafias opskrifter
  • RUSSISK CHICORI
  • Julemanden
  • Lan's hemmeligheder
  • Sibirisk fiber
  • TESTOV
  • Top produkt
  • TENSY organisk
  • Fabrik af lykke
  • FITODAR
  • Fytokosmetik
  • FitParade
  • Floresan
  • Tserera
  • Evalar
  • ENDAXY

Shop søgning

ansigt serum og koncentrater

URIAGE Hyseac SOS Pasta pleje til fedtet og problematisk hud (Uryage), 15 ml

GRATIS FRAGT over Krasnodar. Minimumsordre = 300 rubler.

Mærke land: Frankrig

  • Beskrivelse
  • Levering
  • Betaling
  • Anmeldelser
  • Fotogalleri

Uriage Hyseac Pate SOS-Soin Local (Uriage Iseac Paste SOS-pleje af problemhud).

Pastaen fremskynder modning og tørring af inflammatoriske elementer. Du vil se effekten på bare 2 dage!

  • Skiferolie har en keratolytisk virkning, antiinflammatorisk, kraftig helende virkning;
  • Tea tree olieekstrakt heler og beroliger huden;
  • Grøn ler 10% giver talgregulerende virkning;
  • 20% zinkoxid og 10% talkum udtørrer inflammatoriske elementer;
  • Termisk vand Uriazh 10% fugter, lindrer og styrker hudbarrieren.

Anvendelsesmåde

Påfør lokalt om aftenen på betændelser. Lad det stå natten over, skyl om morgenen. Gentag om nødvendigt.

Minimum ordrebeløb = 300 rubler (afhentning / kurerlevering)

"Afhentning" fra ordreudstedelsesstedet

Levering af ordren til afhentningsstedet - gratis

Bestill afhentningsadresse:

CENTRUM, Pashkovskaya st., 79 (mellem Krasnoarmeyskaya og Krasnaya gader)

dagligt fra 10.00-20.00

Kurerlevering over Krasnodar:

- levering hvor som helst i Krasnodar er GRATIS

Du kan bestille levering til hjemmet, på arbejde, til ethvert sted, der passer dig..

Leveringstid i Krasnodar: 1-2 arbejdsdage efter bestilling.

Levering på hverdage (mandag-fredag) fra 9.00 til 19.00

Betegnelsen for dannelse af en ordre afhænger af de varer, du har valgt.

Du kan hurtigt finde ud af, hvornår ordren er klar ved at ringe til 8-988-244-01-79, 8-918-28-58-333.

Afsendelse af ordrer med posten

mindste ordrebeløb - 700 rubler

Leveringsomkostninger ved ordrer med russisk post:

Vægt (kg)

Krasnodar-regionen

På tværs af Rusland

Fjern * regioner i Rusland

Gratis forsendelse (kun med 100% forudbetaling)

Bestillingsvægt op til 3 kg

Bestillingsbeløb fra 3000 rubler

Bestillingsbeløb fra 4000 rubler

Bestillingsbeløb fra 6000 rubler

Bestil vægt fra 3 til 5 kg

Bestillingsbeløb fra 4000 rubler

Bestillingsbeløb fra 5000 rubler

Bestillingsbeløb fra 8000 rubler

Pakker sendes kun efter delvis / fuld forudbetaling.

Delvis forudbetaling på mindst 500 rubler, for fjerntliggende regioner mindst 1000 rubler.

I tilfælde af delvis forudbetaling betales den ubetalte del af ordrebeløbet kontant ved levering ved post ved modtagelse af pakken. Postens provision for deklareret værdi og kontant ved levering vil være ca. 9% af betalingsbeløbet.

* Liste over fjerntliggende regioner:

Primorsky Krai
Republikken Tyva
Republikken Khakassia
Khabarovsk-regionen
Khanty-Mansi autonome Okrug - Ugra
Nenets autonome distrikt
Baikonur
Amur-regionen
Jødisk autonom region
Kamchatka Krai
Zabaykalsky Krai
Jødisk autonom region
Magadan-regionen
Sakhalin-regionen
Yamalo-Nenets autonome distrikt
Saha Republic
Krasnoyarsk-regionen

Du kan lave en ordre i TENSY onlinebutikken fra enhver bosættelse i Rusland, hvortil levering udføres med bil- eller jernbanetransport.

Betingelsen for afsendelse af ordren er 2-3 hverdage fra datoen for modtagelse af forudbetaling for de bestilte varer.

Leveringstiden for ordren til din lokalitet er i overensstemmelse med standarderne for den russiske post

Efter at have sendt ordren, fortæller vi dig nummeret på din pakkes post-id, og du kan spore placeringen af ​​din ordre dagligt.

Ved ankomsten af ​​ordren vil du være i stand til at modtage pakken på postkontoret med dit pas og postnummer uden at vente på en postmeddelelse.

Vi pakker omhyggeligt alle pakker, så du modtager din ordre uden skade.

MÅDER FOR BETALING:

Kontanter: kun i Krasnodar, på tidspunktet for udstedelse af ordrer eller til kureren, ved levering af ordren.

Yandex penge.
Vi er en autoriseret, IKKE anonym bruger af Yandex.Money-systemet.
Tegnebog nummer 410011635952963

Hvis du ikke har din egen tegnebog i Yandex.Money, kan du betale for ordren ved hjælp af kontonummeret på vores butik i Euroset-netværket, Svyaznoy, MTS osv..
Og også gennem terminalerne Eleksnet, Forward, Gorod.

Betaling til den aktuelle konto - når du afgiver en ordre, modtager du en kvittering for betaling

Ved modtagelse kan du betale for ordren i enhver bank i Rusland.

Bank detaljer:
betalingsmodtager:

Begrænset ansvar "Vores butikker"

INN 2346016872

KAT 234601001

afviklingskonto nr. 40702810802090000411

i den YUZHNY-AFDELING PJSC BANK OTKRITIE FC

BIK 046015061

Årsag til betaling: Betaling for ordrenr. _____ (detailkøber)

Betaling via QIWI-systemet

- efter at have afgivet en ordre på webstedet - der genereres automatisk en QIWI-konto, modtageren er TENSI

- hvis du vil foretage en betaling via QIWI-terminalen og du ikke har din egen QIWI-tegnebog, skal du betale for ordren ved hjælp af en hvilken som helst QIWI-terminal, QIWI-tegnebognummeret til betaling er 89182858333

Betaling med elektroniske penge Webmoney
Webmoney-pungnummer til ordrebetaling R387914262297

Overfør til kortet Sberbank RF

Hvis du er ejer af et Sberbank RF-kort - kan du foretage en overførsel til et Sberbank-kort i Sberbank-systemet online eller i en Sberbank-pengeautomat uden provision

Hvis du har spørgsmål om at betale for din ordre, er vi altid klar til at rådgive dig og hjælpe!
Kontakt online-konsulenten i vores onlinebutik, bestil et tilbagekald eller kontakt os.

Uryage anmeldelser for problemhud

VIP

  • Indlæg: 1844
  • Tilmeldt sig: ons 06-06-2006 22:51
  • Sted: Moskva-tid
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

GUD

  • Indlæg: 31977
  • Tiltrådte: Tor 16. feb. 2006 22:04
  • Sted: Rusland-Rumænien
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

Guru

  • Indlæg: 6294
  • Tilmeldt sig: Tir 29. august 2006, 18:04
  • Sted: Spanien
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

GUD

  • Indlæg: 31977
  • Tiltrådte: Tor 16. feb. 2006 22:04
  • Sted: Rusland-Rumænien
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

Super VIP

  • Indlæg: 3238
  • Tilmeldt sig: søn 23. september 2007 12:49
  • Placering: Skt. Petersborg
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

Guru

  • Indlæg: 6294
  • Tilmeldt sig: Tir 29. august 2006, 18:04
  • Sted: Spanien
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

Super VIP

  • Indlæg: 3238
  • Tilmeldt sig: søn 23. september 2007 12:49
  • Placering: Skt. Petersborg
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

Ja? (interesseret.)
Det er nødvendigt at tage en note

Guru

  • Indlæg: 6294
  • Tilmeldt sig: Tir 29. august 2006, 18:04
  • Sted: Spanien
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

VIP

  • Indlæg: 1844
  • Tilmeldt sig: ons 06-06-2006 22:51
  • Sted: Moskva-tid
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

VIP

  • Indlæg: 1409
  • Tilmeldt sig: Man 22. maj 2006 17:23
  • Placering: Moskva
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

Jeg tænker på at købe denne hydromat til foråret-sommeren. emulsion

Jeg vil gerne have feedback!

Super VIP

  • Indlæg: 3238
  • Tilmeldt sig: søn 23. september 2007 12:49
  • Placering: Skt. Petersborg
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

VIP

  • Indlæg: 1585
  • Tilmeldt sig: fre 31. marts 2006 23:25
  • Sted: Ukraine, Donetsk, www.amenola.ucoz.ua
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

Jeg tænker på at købe denne hydromat til foråret-sommeren. emulsion

Jeg vil gerne have feedback!

Super VIP

  • Indlæg: 3747
  • Tilmeldt sig: man 12. jan. 2004 16:01
  • Placering: Rusland
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

VIP

  • Indlæg: 1530
  • Tilmeldt sig: fre 14. december 2007 kl.12.58
  • Sted: Ukraine, Kiev
  • Profil
  • Op
  • Klag over denne besked
  • Information

Oldtimer

  • Indlæg: 856
  • Tiltrådte: Tirsdag den 25. december 2007 kl
  • Profil
Artikler Om Acne Geler